Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eftertragtet nyhed: Du kan opleve den nye Q4 i Aalborg i weekenden

Af Michael Qureshi

Audi har øget familien med en nyhed, der i den grad vækker opsigt.

Den nye Q4 er lækker, familievenlig og så er den 100% elektrisk. Priserne starter her i Danmark fra 349.000, og det har allerede gjort den utrolig eftertragtet.

Der er mange, som rigtig gerne vil se og prøve den nye spændende i Audi-familien, og Q4’eren ser ud til at blive en stor succes.

I den kommende weekend kan du opleve den nye Q4 til Audi Days hos Audi Aalborg på Ny Kærvej 47.

Eftertragtet nyhed: Du kan opleve den nye Q4 i Aalborg i weekenden

Kan køre over 500 km på en opladning

Der er allerede stor efterspørgsel for at prøvekøre den nye el-bil, som skiller sig ud på design, kvalitet og masser af spændende detaljer.

Audi Q4 e-tron lever i den grad op til de høje krav, som mange har haft til elbiler. Den kan nemlig køre over 500 km på en opladning, lades hurtigt op igen, trække en trailer på op til 1.200 kg og rumme fem personer og bagage på komfortabel vis.

FDM Motor har netop testet den nye Q4, og de roser nyheden på bilmarkedet, som man godt kan vente at se mange af på de danske veje i løbet af 2021 og fremover.

“Køreindtrykket er generelt positivt. Bilen er letkørt, og det er stort set bare at træde på speederen og dreje på rattet, som var det en radiobil. Den sammenligning gælder også, hvis man skal lave en u-vending eller en p-manøvre. For bilen vender på en femøre og er med en vendediameter på bare 10,2 meter den Audi, der drejer skarpest,” skriver FDM.

Du kan læse hele deres anmeldelse her.

Som nævnt så kan du komme til Audi Days i weekenden, hvor der er gode tilbud, masser af god rådgivning og så den spændende nyhed.