PwC styrker sin position i Aalborg: Overtager fremadstormende Revice

Skrevet af: Michael Qureshi

PwC styrker sin markedsandel inden for særligt små og mellemstore virksomheder (SMV), hvor partner Torben Toft Kristensen og otte medarbejdere fra Revice bliver en del af PwC i Aalborg.

Overtagelsen betyder, at SMV-kunder, der tidligere er blevet betjent af Revice, fremover bliver betjent af PwC inden for revision, skat og rådgivning. Samtidig indgår PwC en samarbejdsaftale om rådgivning med AgriNord.

Hos PwC har vi et dedikeret fokus på vores kunder gennem en tæt dialog om deres aktuelle situation og behov. Vi kan trække på en meget bred vifte af kompetencer, lokalt og globalt, og PwC investerer i og tilpasser vores forretningsområder, så vi imødekommer efterspørgslen og rådgiver vores kunder optimalt,” fortæller Mads Meldgaard, partner hos PwC.

Han fortsætter;

“Overtagelsen er en del af vores vækststrategi i markedet for SMV i Nordjylland.

PwC ønsker at sikre, at vi også i de kommende år kan være en stærk lokal revisor og rådgiver i det nordjyske, og det tror vi på, vi opnår ved at styrke vores position med opkøbet.”

Hos Agri Nord udtaler adm. direktør i Kim Koch;

“Agri Nord har fortsat en strategi om at stå på flere ben, men når det så er sagt, er vi glade og stolte over, at vi har så gode medarbejdere og kompetencer, at et af landets største revisionshuse, PwC, ønsker at tilknytte dem til sin Aalborg-afdeling.

Agri Nord fortsætter Revice A/S som et selvstændigt datterselskab med fokus på landbrugsselskaber og tilknyttede SMV’er og deres ejere. Vi ser denne overtagelse som en forretningsmulighed for endnu større fokus på vores kerneområde.”

Et stærkt match

Torben Toft Kristensen har en mangeårig erfaring fra revisions- og konsulentbranchen og har de seneste par år været direktør i revisionsfirmaet Revice.

Torben Toft Kristensen bliver nu partner i PwC, en del af ledelsesteamet i Aalborg samt markedsansvarlig for små og mellemstore virksomheder.

“Vi glæder os til, at Torben Toft Kristensen bliver en del af PwC. En bred erfaring koblet med kendskabet til det lokale erhvervsliv giver ham et stærkt afsæt til samarbejdet med såvel de tidligere Revice-kunder som fremtidige PwC-kunder,” siger Mads Meldgaard.

Pr. 1. september flytter Torben Toft Kristensen og otte medarbejdere ind på PwC’s adresse i Aalborg, der fremover vil tælle 54 medarbejdere og partnere – herunder Line Borregaard og Rasmus Mellergaard Stenskrog, der udgør den daglige ledelse.

 

Genoplev magien: Se Harry Potter og De Vises Sten i biografen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Det har været mere end op ad bakke, for biograferne i Danmark de seneste måneder, der både har været ramt af corona-restriktionerne i forhold til publikum og ikke mindst de mange storfilm, der lader vente på sig på grund af den særlige situation.

Det har blandt andet tvunget biografen i Kennedy til at holde lukket midlertidigt, men den genåbner heldigvis igen fra på torsdag. Det kan du læse mere om her.

Den helt særlige corona-situation gør (heldigvis), at biograferne har plads til en masse gensyn med mange af de film, som har tryllebundet gæsterne gennem årene.

Og i næste weeekend er der særdeles gode nyheder til alle jer, der elsker filmene om Harry Potter.

Harry Potter-magi for 100 kr.

Nu kan nemlig tage med tilbage til Hogwarts, når Nordisk Film Biografer i både Kennedy og City Syd viser Harry Potter og De Vises Sten, som er første film i serien om den sympatiske troldmand.

Der bliver altså mulighed for at få et gensyn med Harry, Ron, Hermione, Hagrid og alle de andre, når de blænder op for J.K. Rowlings magiske trolddomsunivers.

Billetter koster 100 kr. pr. stk., og filmen vises med danske undertekster. Filmen vises i Kennedy lørdag den 15/8 klokken 15.30, mens du kan se den i City Syd søndag 16/8 kl. 14.00.

Du finder billetinfo lige her.

Mere magi weekenden efter

Kan du bare ikke få nok af Harry Potter, er der heldigvis flere gode nyheder.

For allerede weekenden efter blænder biograferne op for anden film i rækken, Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer, hvor Harry, Ron og Hermonie gør klar til deres andet år på Hogwarts, hvor der venter endnu mere spænding og flere udfordringer.

Det kan du finde billetinfo om her.

Mad og koncerter på toppen af Aalborg: Kom til sprødt event på ROOFTOP i næste uge

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvert år er der normalt Blå Festival rundt omkring i Aalborg med de fedeste Live Jazz-koncerter.

Grundet Covid-19 er selve festivalen i sin helhed aflyst, men der bliver heldigvis et par events som sikrer, at der stadig sker noget i Aalborgs midtby.

I næste uge afholdes der fire sprøde jazz-koncerter på Salling ROOFTOP med udsigt over Aalborg. DMI lover sol og lune temperaturer, så der bliver helt sikkert rift om pladserne.

Salling ROOFTOP frister med to stykker af caféens populære smørrebrød og en øl/et glas vin/sodavand samt koncert ved et bord til 175 kr. per person.

“Er du vild med jazz og blues? Så kom på Salling Rooftop, hvor du kan glæde dig til en række spændende artister på toppen af Aalborg,” skriver Salling i et pressebrief.

Kører fra onsdag til fredag

Det hele løber stablen fra onsdag d. 12. august i næste uge og kører torsdag samt fredag hvor der bydes på hele to fede koncerter med masser af god musik og livlig stemning.

Fredag d. 14. august er der som nævnt to koncerter både i løbet af eftermiddagen, som er perfekt til en slags fredagsbar, der skyder weekenden i gang.

Der er også koncert igen om aftenen. Begge koncerter er med populære HP Lange, som er et stort navn inden for jazz og blues.

I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. På scenen leverer HP Lange et energisk mix at Delta – country- og folk-blues.

Sangene får altid en historie med på vejen og repertoireret er en blanding af egne sange og sange, samlet op blandt andet i USA’s sydstater. Sangene og fortolkningerne er hans egne men dybt forankrede i traditionen.

Programmet ser således ud;

Tim Lothar og Holger Daub
Onsdag den 12. august kl. 15-17
Se mere og book plads her

Lundbye og Gudnason
Torsdag den 13. august kl. 15-17
Se mere og book plads her

HP Lange Duo
Fredag den 14. august kl. 15-17
Se mere og book plads her

HP Lange Duo
Fredag den 14. august kl. 18.30-20:30
Se mere og book plads her

12.000 besøgende sidste år: NORTH Kunstmesse 2020 er aflyst

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Den store, nordjyske kunstmesse, NORTH, der har etableret sig som en stærk tradition første weekend i september, bliver alligevel ikke afholdt i år.

NORTH har vokset sig større år for år, og i 2019 solgte man kunst for over 12 mio. kr. og havde over 12.000 besøgende over hele weekenden.

“Jeg har fulgt med i smittetallene, og da det allerede nu går den forkerte vej, og forsamlingsforbuddet samtidig ikke hæves, som det ellers tidligere var annonceret fra regeringen, vælger vi at tage konsekvensen i tide.

NORTH tiltrækker hvert år tusindvis af kunstinteresserede, gallerister og kunstnere fra ind- og udland over de tre dage, messen varer.

Med udviklingen i smittetrykket mener jeg ikke, det i år er hverken sundhedsmæssigt eller økonomisk forsvarligt at gennemføre,” siger arrangør og galleriejer Kent Wolfsen, i en pressemeddelelse.

NORTH Kunstmesse 2020 skulle have været den femte af slagsen.

Messen tiltrækker hvert år over 50 gallerister fra hele landet, der fylder P-kælderen ved Musikkens Hus med kunst.

Derudover er der madboder og mulighed for at møde landskendte kunstnere.

“NORTH har hvert år haft fremgang i antallet af gæster. I 2019 var der cirka 12.000 mennesker forbi, og jeg mener, NORTH har været med til at fremme den brede interesse for kunst.

Jeg havde personligt glædet mig rigtig meget, og det ved jeg, at mange andre også havde. Det er en tung beslutning, men set i forhold til, at mennesker på grund af denne forbandede virus for alvor er ramt på deres helbred eller levebrød, så er det eneste rigtige at aflyse,” siger galleriejeren.

NORTH Kunstmesse 2021 afholdes indtil videre som planlagt.