ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

PwC styrker sin position i Aalborg: Overtager fremadstormende Revice

Af Michael Qureshi

PwC styrker sin markedsandel inden for særligt små og mellemstore virksomheder (SMV), hvor partner Torben Toft Kristensen og otte medarbejdere fra Revice bliver en del af PwC i Aalborg.

Overtagelsen betyder, at SMV-kunder, der tidligere er blevet betjent af Revice, fremover bliver betjent af PwC inden for revision, skat og rådgivning. Samtidig indgår PwC en samarbejdsaftale om rådgivning med AgriNord.

Hos PwC har vi et dedikeret fokus på vores kunder gennem en tæt dialog om deres aktuelle situation og behov. Vi kan trække på en meget bred vifte af kompetencer, lokalt og globalt, og PwC investerer i og tilpasser vores forretningsområder, så vi imødekommer efterspørgslen og rådgiver vores kunder optimalt,” fortæller Mads Meldgaard, partner hos PwC.

Han fortsætter;

“Overtagelsen er en del af vores vækststrategi i markedet for SMV i Nordjylland.

PwC ønsker at sikre, at vi også i de kommende år kan være en stærk lokal revisor og rådgiver i det nordjyske, og det tror vi på, vi opnår ved at styrke vores position med opkøbet.”

Hos Agri Nord udtaler adm. direktør i Kim Koch;

“Agri Nord har fortsat en strategi om at stå på flere ben, men når det så er sagt, er vi glade og stolte over, at vi har så gode medarbejdere og kompetencer, at et af landets største revisionshuse, PwC, ønsker at tilknytte dem til sin Aalborg-afdeling.

Agri Nord fortsætter Revice A/S som et selvstændigt datterselskab med fokus på landbrugsselskaber og tilknyttede SMV’er og deres ejere. Vi ser denne overtagelse som en forretningsmulighed for endnu større fokus på vores kerneområde.”

Et stærkt match

Torben Toft Kristensen har en mangeårig erfaring fra revisions- og konsulentbranchen og har de seneste par år været direktør i revisionsfirmaet Revice.

Torben Toft Kristensen bliver nu partner i PwC, en del af ledelsesteamet i Aalborg samt markedsansvarlig for små og mellemstore virksomheder.

“Vi glæder os til, at Torben Toft Kristensen bliver en del af PwC. En bred erfaring koblet med kendskabet til det lokale erhvervsliv giver ham et stærkt afsæt til samarbejdet med såvel de tidligere Revice-kunder som fremtidige PwC-kunder,” siger Mads Meldgaard.

Pr. 1. september flytter Torben Toft Kristensen og otte medarbejdere ind på PwC’s adresse i Aalborg, der fremover vil tælle 54 medarbejdere og partnere – herunder Line Borregaard og Rasmus Mellergaard Stenskrog, der udgør den daglige ledelse.

 

Del artikel

Andre læser også