Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Programmet er klar: Sommerkoncerterne i Blokhus er tilbage

Af Emil Kjær Jørgensen
Pr-foto
Pr-foto

Hvis der er to ting, der hænger sammen, så er det sommer og de traditionsrige sommerkoncerter på Blokhus Torv.

Igen i år bliver det både festligt, folkeligt og ikke mindst fornøjeligt, når der igen afholdes sommer koncerter på Blokhus Torv, 2023.

Der skrues helt op for feriestemningen med masser af ørehængere og kolde fadøl i hanerne, når Torvegruppen, som er en interessegruppe under Erhvervsforeningen Destination Blokhus, igen inviterer til gratis musikoplevelser hele sommeren.

Musik på Torvet finder sted alle torsdage fra uge 27-32. Koncerterne starter kl. 20.30, men allerede fra kl. 19.00 vil nogle af Danmarks bedste partybands levere opvarmning og musikalsk underholdning.

Her er programmet:

Stig og Vennerne – 6. juli

Stig & Vennerne sætter gang i årets koncertrække på Blokhus Torv med en hyldestkoncert til hele Danmarks sanger Flemming ”Bamse” Jørgensen. Med stor kærlighed og respekt for hits som “Vimmersvej”, “Hvorfor går Louise til bal?” og “I en lille båd der gynger”, vil Stig Rossen byde publikum op til fællessang den første torsdag i juli.

Luftens Helte Band – 13. juli

Disney-show for voksne. Blokhus skaber Disney magi, når Luftens Helte Band, indtager scenen med et 18 mands stort orkester, der spiller alle de fedeste sange live fra de største tegnefilm gennem tiderne. Luftens Helte Band er et af de helt store upcoming navne på den danske musikscene.

Bandet har allerede spillet for fulde huse rundt omkring i Danmark. Luftens Helte band er særligt elsket af børn af 80’erne og 90’erne, der har fået Disney ind med modermælken, men deres fantastiske sceneshow vil med garanti skabe en magisk koncertoplevelse for alle på tværs af generationer.

Programmet er klar: Sommerkoncerterne i Blokhus er tilbage

Michelsen og Bramsen – 20. juli

Igennem de sidste 35 år har Michelsen og Bramsen, kendt fra ikoniske bands som Tøsedrengene og Ray Dee Ohh lagt Danmark ned. Flere generationer har sunget med på hits som ”Sig du kan li’ mig”, ”Ud under åben himmel”, ”En lykkelig familie”, ”Mandagsstævnemøde”, og ”indianer”.

Nu er det Blokhus’ tur til at feste med de to mormødre i storform til de legendariske 80’er og 90’ er hits, der kommer til at brage ud af højtalerne denne sommeraften.

Sømændene – 27. juli

Rigtig mange har ønsket et gensyn med Sømændene som efterhånden er blevet en fast Blokhus tradition, så selvfølgelig er Sømændene også at finde på årets koncert-program. Skrål med på kendte sømandsviser som ”Alle sømænd er glade for piger”, ”Knalde kalle” og ”En træt gammel dreng” når Sømændene går ombord på Blokhus Torv. 

Programmet er klar: Sommerkoncerterne i Blokhus er tilbage

Die Herren – 3. august

Danmarks ukronede U2 coverband Die Herren, er tilbage. Syng med på store U2-hits såsom ”Beautiful Day”, ”Sunday Bloody Sunday” og ”With or Without You”, nogle unplugged og andre i elektriske versioner. Bandet som har optrådt i Blokhus før, kommer altid langt ud over scenekanten med deres energiske optræden. Så der er lagt op til en smuk torsdag i august, når Die Herren giver den gas på scenen.

The Powls – 10. august

Til at afslutte årets festlige musikprogram kommer The Powls, som er et af de mest underholdende partybands i kongeriget. Få bands formår som de, at piske stemningen op på kogepunktet og få publikum til at skråle med på de kendte hits. Det er ikke uden grund, at The Powls har spillet utallige gange på bl.a. Smukfest, Nibe Festival mf.

En koncert med The Powls er mere end bare musik. De rablende gale musikere afslutter årets koncertrække den 10. august med er et forrygende sceneshow med komik, gags og udklædninger. Vi kan garantere at årets sidste koncert bliver alt andet end kedelig fastlåst arbejdsgruppen bag koncerterne. 

Del artikel

Andre læser også