Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Professionelt udstyr i køkkenet

Af Annoncør

Har I restaurant eller cateringvirksomhed? I industrikøkkener og restauranter er det vigtigt, at udstyret er helt i top. I er afhængige af, at det fungerer, for at I kan få en virksomhed til at løbe rundt. Hvis I kigger nærmere på udstyr fra serien Rational, har I gode chancer for, at det lever op til lige de håb og ønsker, I måtte have.

Det kan være, I har været ved at se på, hvordan I får det bedste udstyr i netop jeres køkken. Først og fremmest kræver det naturligvis, at I har sat jer godt ind i, hvad I egentlig har behov for. En del af tingene er I formentlig allerede dækket ind på, men hvis der er situationer, der gentager sig i hverdagen, hvor der for eksempel er for lille kapacitet i ovnen, kan det være, det er her, I skal overveje at få opgraderet til noget, der er større og bedre.

En grønnere løsning

En ting er, at I får mere effektivt udstyr, men når I allerede er begyndt at kigge på nye ting, kan I måske også overveje, om I vil indføre et aspekt af bæredygtighed. Det kan I gøre ved at kigge på ovne, der er mere miljøvenlige og for eksempel har lavere strømforbrug end andre. En ting er, at det er bæredygtigt rent miljømæssigt – men det giver formentlig også jer en mere bæredygtig elregning. Det kan betyde, at ovnen faktisk ses som en investering frem for en udgift.

Når I skal finde den helt rette ovn, er det med at få kigget på alt fra kapacitet til mulighed for rengøring. Rengøring og hygiejne fylder meget i et køkken, så naturligvis skal det også være så simpelt som muligt for jer at holde en vis standard kørende. Mange af ovnene har programmer til at rense selv, og derudover er de i materialer, der nemt kan rengøres

Del artikel

Andre læser også