Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Professionel parkeringskontrol til private parkeringspladser

Af Annoncør

Uvedkommende parkering på private parkeringspladser er et stort problem for de retmæssige indehavere af disse pladser.

Det er virkelig irriterende når man som beboer eller ansat i en ejendom ikke kan benytte de til bygningen hørende parkeringspladser fordi de er optaget af udefra kommende biler – biler som intet har at gøre på matriklen. Man er i så fald hensat til parkering uden for disse parkeringspladser, måske langt fra boligen eller arbejdspladsen, og måske endda mod betaling.

Derfor er det vigtigt at der bliver ført opsyn med de private parkeringspladser, især hvis det ikke er muligt at kontrollere adgangen til disse ved hjælp af diverse foranstaltninger. Og derfor bør du som ansvarlig for administrationen af ejendommen tage kontakt til et professionelt parkeringsselskab med henblik på en holdbar parkeringsløsning.

Hvad indebærer en parkeringsløsning hos et parkeringsfirma?

Når du allierer dig med et parkeringsselskab som for eksempel UnoPark vil du altid kunne få et skarpt tilbud på parkeringsservice, for eksempel indeholdende parkeringsopsyn og parkeringskontrol foranstaltet ved dygtige og veluddannede parkeringsvagter. Dette er en oplagt løsning hvis dine parkeringspladser er åbne og det ikke er muligt at indhegne disse samt forsyne dem med adgangskontrol.

Du vil med behørig skiltning, opsat af UnoPark, kunne skræmme de fleste potentielle parkeringssyndere væk. Ingen har lyst til at komme tilbage til en bil forsynet med et bøde forlæg i forruden. Og skulle en bilist alligevel snige sig til gratis parkering på dine private parkeringspladser vil de runderende parkeringsvagter sørge for at denne parkering så langt fra bliver gratis.

Professionel parkeringsservice med UnoPark

Hos UnoPark finder du udelukkende dygtige parkeringsvagt med særlig træning inden for konflikthåndtering. Derfor er UnoPark parkeringsvagter fuldt ud rustet til at påtage sig opgaven med udstedelse af bødeforlæg, og vil samtidig kunne nedtrappe eventuelt eskalerende konflikter som måtte opstå i forbindelse dermed.

UnoPark forestår samtidig opsætning af skilte som med al ønsket tydelighed gør opmærksom på risikoen for at få en bøde hvis man parkerer i dit anlæg. Og har du brug for parkeringsautomater med mulighed for udstedelse af parkeringstilladelse kan UnoPark også hjælpe.

Hold styr på dine parkeringspladser med en smart app

Endelig tilbyder UnoPark at du selv får mulighed for at tilgå administrations modulet via en app som kan installeres på din smartphone eller tablet. Med denne app kan du eksempelvis udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser uanset hvor du befinder dig.

Kontakt UnoPark via hjemmesiden UnoPark.dk for yderligere information om dine muligheder for parkeringsservice.

Del artikel

Andre læser også