Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Professionel executive search giver afdelingen den rette leder

Af Annoncør

Er ledelsen god, klarer afdelingen sig som helhed. Er ledelsen dårlig, stagnerer produktivitet. Din regnskabs-, løn- eller HR-afdeling har behov for en god leder, og her gælder det om ikke at træde i de faldgruber, der ofte byder sig ved rekruttering.

Annoncør betalt indhold leveret af Azets.dk

Find dig en uvildig, erfaren forretningspartner til at lave executive search for din virksomhed, så du finder den rette leder.

Undgå at ryge i faldgruberne ved rekruttering

Du er måske tilbøjelig til at give stillingen til en bekendt eller vælge en kandidat ud fra ansøgning og CV alene. Ved at gøre det første finder du tit den rette personlighed, men manglende faglige kvalifikationer.

Ved at gøre det sidste er kvalifikationerne der, men du får intet indtryk af kandidatens personlighed, værdier og hvor godt disse matcher med dit firma.

Hent hjælp til executive search – få grundig screening

Ved at hente hjælp til executive search sætter du en virksomhed med lang erfaring og de rette ressourcer til at finde gode kandidater til ledelse, herunder interim managere.

De interviewer kandidaterne, laver personlighedstests og præsentere så dig for udvalgte kandidater, der blev vurderet til at være de bedste af de bedste de til din virksomheds regnskabs-, lønafdeling mv.

Sikr professionelt valg af ny leder

Økonomichefer, HR-chefer og direktører kan du finde til din virksomhed via den strømlinede proces, som udbydere af executive search arbejder ud fra.

Værn mod de økonomiske og personlige omkostninger, der følger af at vælge den forkerte kandidat til jobbet, ved at sikre professionel lederrekruttering.

Du får en leder, der arbejder inden for virksomhedens kultur.

Spørg om hjælp til lederrekruttering

Skal du have en professionel håndtering af rekruttering, så tjek tilbud på hjælp til håndtering af executive search.

Hør hvordan de udvælger og screener kandidater til ledelsesposten, og hvordan du er inde over processen op til og efter rekruttering af ny leder til din virksomhed.