Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Magasin tilbyder: Bliv forkælet fra top til tå af din personlige skønhedsekspert

Af Redaktionen

De fleste af os kender følelsen af at have benyttet den samme hudplejerutine eller duft år efter år.

Med et stort beautyunivers at boltre sig i er det heller ikke helt nemt at vide, hvad man skal gå efter.

Heldigvis er der hjælp at hente i Magasin, hvor forretningens beauty shoppers står klar med kyndig vejledning og masser af inspiration til kosmetik, kropspleje og dufte.

Det oplevede 26-årige Simone H. fra Aalborg for nylig, hvor hun vandt et besøg hos Magasins beauty shopper Sofie Kristensen samt et gavekort til skønhedsprodukter på 5.000 kr.

“Det er jo helt surrealistisk, at man lige pludselig vinder så fed en konkurrence, og jeg vidste med det samme, at jeg gerne ville have hjælp til at finde nogle gode hudplejeprodukter.

Sofie gik derfor ind og analyserede min hudtype og fandt ud af, hvilke produkter der passer godt til mig, og jeg fik virkelig øjnene op for nye produkter og brands, som jeg måske aldrig selv ville være gået efter,” lyder det fra Simone H., som fortsætter:

“Jeg fik også en ansigtsbehandling, hvor nogle af produkterne blev testet på min hud, og jeg fik lagt en flot, afdæmpet makeup.

Jeg bruger ikke specielt meget makeup til daglig, men jeg fik nogle gode tips til at lægge en naturlig makeup, som er det look, jeg bedst kan lide.”

Magasin tilbyder: Bliv forkælet fra top til tå af din personlige skønhedsekspert

Bliv guidet til fest og hverdag

Magasins beauty shoppers er eksperter i alt fra kosmetik og duft til hud- og hårpleje.

Der er næsten ingen grænser for, hvad beauty shopperne kan hjælpe med – og kundens ønsker og behov er altid i centrum.

 “Vores beauty shopper-koncept sætter kunden 100 procent i fokus.

Mange booker en tid i forbindelse med særlige begivenheder som bryllup, konfirmationer og fødselsdage, men vi oplever også, at mange har behov for gode tips til den naturlige hverdagsmakeup eller til at finde en god, stabil hudplejerutine,” forklarer Sofie Kristensen, der er beauty shopper i Magasin Aalborg.

Magasin tilbyder: Bliv forkælet fra top til tå af din personlige skønhedsekspert

Har bredt kendskab til branchen

Sofie Kristensen har otte års erfaring i skønhedsbranchen og har arbejdet i både klinik, frisør og butik.

Hun har derfor gennem sin erfaring tilegnet sig et bredt kendskab til branchen og kan hjælpe med alt lige fra makeup, hår og negle til farvekoordinering og forskellige behandlinger.

“Det er vigtigt at understrege, at man kan komme, præcis som man er, og der er plads til alle. Der er ingen dumme spørgsmål, uanset om det drejer sig om hår, negle, fødder eller beauty generelt,” forklarer hun.

Gratis at bruge

Beauty shopper-konceptet er gratis og kan bookes på Magasin.dk eller ved at henvende sig i butikken, og ifølge Simone H. er en tur forbi en af Magasins beauty shoppers en helt særlig oplevelse:

“Jeg følte mig virkelig i gode og professionelle hænder, og jeg vil anbefale alle at forkæle sig selv med en tur forbi en beauty shopper, for man kan virkelig mærke, at man er i centrum, og at besøget skræddersyes ud fra den enkeltes behov,” siger Simone H.

Er du på udkig efter nye produkter eller styles til garderoben, så er det oplagt at kigge forbi Magasin i denne uge.

Fra torsdag den 29. oktober til og med søndag den 1. november åbner forretningen nemlig op for Magiske Dage, hvor det er muligt at gøre en god handel og spare 20-50 procent på et bredt sortiment af mærkevarer inden for beauty, fashion, bolig og meget mere.

Fra torsdag den 29. oktober vil det desuden være obligatorisk at bære mundbind eller visir i Magasin, og forretningen opfordrer samtidig alle til at holde god afstand til hinanden samt spritte og vaske hænder ofte.