Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt koncept: Prøv Aalborgs mest eksklusive fitnesscenter gratis

Af Ane Johanne Damgaard

Er du klar til at tage din træning til det næste niveau? Eller er du bare max motiveret for at få prøvet af, om det der styrketræning er noget for dig?

Et af de lidt mere tjekkede fitnesscentre er klar med en smagsprøve på deres toptunede udstyr, som vil kunne stille selv den mest garvede eliteatlet tilfreds.

Den sidste lørdag hver måned vil dørene ind til et vaskeægte fitnessmekka stå åbne. Gym & Fitness inviterer nemlig til open gym, hvor du ganske gratis kan tjekke ud, om deres center er noget for dig.

Konceptet bliver skudt igang lørdag den 28. oktober, hvor de for første gang lukker alle nysgerrige sjæle indenfor.

Men frygt ej, hvis du ikke kan deltage i oktober, for konceptet er nemlig kommet for at blive.

Udstyr i verdensklasse

Når Gym & Fitness holder open gym, har du mulighed for at udforske centeret og afgøre, om det er det rette sted for enten at starte eller fortsætte din træningsrejse.

Lørdag den 28/10 lægger tøjbrandet Oversized Lifting Club vejen forbi centeret og viser deres lækre styles frem, så du kan få inspiration til dit helt perfekte træningsoutfit.

Nyt koncept: Prøv Aalborgs mest eksklusive fitnesscenter gratis
Nyt koncept: Prøv Aalborgs mest eksklusive fitnesscenter gratis

Der vil også være gratis drikkevarer og snacks, der kan give dig et godt skud energi efter din prøvetræning. Det skifter fra gang til gang, hvad Gym & Fitness disker op med.

Det, der gør træningscenteret på Gugvej 140 attraktivt for de lidt mere garvede udøvere, er blandt andet deres poseringsrum, hvor de nypumpede muskler i den grad kan få lov til at shine.

Nyt koncept: Prøv Aalborgs mest eksklusive fitnesscenter gratis

Og så er udstyret bare helt i top. Der er nemlig tale om grej af verdensklasse kvalitet fra blandt andet Hammer Strength og GYM80, der er nogle af eliteatleters foretrukne mærker. Mærkerne er kendt for konstant at udvikle på deres udstyr for at opnå de bedste resultater.

Gym & Fitness er et træningscenter for alt fra nybegyndere til konkurrenceatleter. Så hvis du ikke er vant til at træne, skal du ikke lade dig skræmme af det professionelle udstyr.

Du kan også sagtens lære at bruge det, selvom du føler dig som den største noob, når du for første gang sætter dine fødder i et træningscenter.

Få en eksklusiv startup-pakke

Hos Gym & Fitness kan du kalde dig VIP-medlem for kun 299 kroner i måneden.

Hvis du melder dig ind inden den 1. november, får du en eksklusiv startup-pakke med gratis oprettelse og et overflødighedshorn af gode sager oven i hatten. Pakkerne er dog i et begrænset antal, så du skal ikke tøve for længe, hvis du vil sikre dig en af dem.

Du får en pose proteinpulver, en bøtte pre-workout, en bøtte kreatin, et sæt lifting-straps, en shaker, 10 protein samples – altså alt hvad en dedikeret fitnessudøver drømmer om.

Nyt koncept: Prøv Aalborgs mest eksklusive fitnesscenter gratis

Når du har et VIP-abonnement får du ikke kun adgang til det lækre center i alle dine vågne timer, men også til Muay Thai og Functional Fitness. De har hver dag en masse forskellige hold, som du kan melde dig på, hvor der både er garanti for at få pulsen op og ømme muskler bagefter.

Du kan læse meget mere om Gym & Fitness her.

Del artikel

Andre læser også