Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Betal dig fra køen: I morgen åbner nyt testcenter i midtbyen

Af Emil Kjær Jørgensen

I Aalborg-området er der flere muligheder for at få en hurtigtest, men især på teststederne centralt i Aalborg har det været mere reglen end undtagelsen, at der har været massive køer og ofte ventetider på op til en time … eller mere.

Men nu er der længeventet hjælp på vej til alle, dem der er godt trætte af at stå i kø.

I morgen, torsdag d. 20. maj kl 15, åbner udbyderen Pro Medical et privat testcenter på Budolfi Plads 10 (mellem Surdejsbageren og Aktuel).

“Vi mener, at det er en nødvendighed med et alternativ til de lange køer rundt omkring i byen,” fortæller den lokale iværksætter Mads Lilholt Kristensen, der har flere barer i Aalborg, og som har taget initiativet til at åbne det private testcenter.

Betal dig fra køen: I morgen åbner nyt testcenter i midtbyen
Kø-status til offentlig test på Gammeltorv onsdag formiddag.

Det nye testcenter bliver kendetegnet ved, at du ikke skal bruge timevis på at få fingrene i et coronapas. Her tager det nemlig kun 20 minutter, fra at du ankommer til, at den negative test tikker ind på din mobil.

“Det kan formentlig lette lidt på trykket, og være et alternativ til dem, der ikke har tid eller lyst til at stå i kø i lang tid.”

Pro Medical har i forvejen private testcentre i Århus og København, hvor mange virksomheder og restauranter også er glade for et alternativ til de offentlige testcentre, hvor ventetiden kan være lang.

Betal dig fra køen: I morgen åbner nyt testcenter i midtbyen
Her åbner Pro Medical nyt privat testcenter

Sikker test for 149 kr.

I Aalborg bliver prisen 149 kr. for en test, og du skal blot møde op på testcenteret, når du har behov for det.

Åbningstiderne bliver fra 08.00 – 21.00 hver dag (Åbner først kl 15 på åbningsdagen), og svaret har du på SMS inden for 20 minutter samt på Din Sundhed inden for kort tid.

Der kommer til at være fire podestationer i lokalerne, og Pro Medical forventer, at der maksimalt vil være 10 i kø ad gangen til testcenteret.

Betal dig fra køen: I morgen åbner nyt testcenter i midtbyen
Testlokalerne, der lige mangler de sidste detaljer, før de er klar til tests.

På Pro Medicals testcenter bliver du testet efter samme procedure, som du kender det fra de offentlige teststeder.

Det er den korte næsetest, og endda i en udgave, som er kåret af Oxford Universitet som den allerbedste.

Personalet, der udfører testen er sundhedsfagligt personale, og testen er fuldt ud gyldig som coronapas til brug på restauranter mv.

Nye muligheder for virksomheder

I disse corona-tider er der mange medarbejdere rundt omkring på de nordjyske virksomheder, der ugentligt bruger flere timer på at få en test, så de kan møde sikkert op på arbejde.

Pro Medical håber, at mange kan se en fordel i at bruge det private alternativ, hvis man vil spare både tid og medarbejdernes ressourcer.

Derfor kommer man også til at have en virksomhedsordning, hvor man blot kan sende en liste til Pro Medical med navnene på de ansatte, der kan blive testet.

Så skal den enkelte medarbejder blot møde på på testcenteret, sige sit navn og så får virksomheden tilsendt en månedlig faktura for de antal tests, der er blevet foretaget.

Ring til Mads på 52814512 for at indgå en aftale

Hvad: Nyt privattestcenter åbner
Hvor: Budolfi Plads
Hvornår: ALLE dage fra 8-21.