Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Privat hjemmepleje sætter den enkeltes behov i fokus

Af Annoncør

Der er en ting, som er ens for alle mennesker, og det er, at naturens gang ikke kan undgås. Det betyder blandt andet, at alle mennesker følger den samme livscyklus i forhold til aldring. Alle mennesket bliver ældre med tiden, og det er der ikke noget man kan gøre noget ved lige pt. Når man bliver ældre, betyder det som regel, at man bliver svagere, og derved opstår der ofte behov for at blive hjulpet i de daglige gøremål.

Nogle mennesker har mulighed for at blive hjulpet af deres nærmeste familie, men det er ikke alle som har den mulighed, og derfor er de som regel nødt til at få hjælp udefra. Hidtil har det været meget normalt, at ældre mennesker har fået hjælp til de daglige gøremål fra det offentlige enten ved at komme på et plejehjem eller ved at få en hjemmehjælper.

Men det er rent faktisk ikke kun det offentlige, som kan være behjælpelig i forhold til hjemmepleje.

Privat hjemmepleje er en mulighed

Man har nemlig også mulighed for at gå udenom det offentlige og blive tilkoblet en personlig hjælper, som flere private hjemmehjælps-virksomheder tilbyder. Privat hjemmepleje kan være meget relevant for ældre mennesker, som har særlige behov, som man skal være ekstra opmærksomme på. Det særlige ved en personlig hjælper er nemlig, at de har meget tid til den enkelte, og derfor bliver den ældres behov sat ekstra meget i fokus.

Offentlige hjemmeplejere er naturligvis også meget opmærksomme på den ældres behov, men når der bliver stillet krav til særlige behov, kan det være relevant at overveje en privat hjemmepleje, så man er sikker på, at den ældre får præcis den hjælp, som vedkommende har behov for.

Du får den hjælper, som passer præcist til dine behov

Private hjemmeplejere sørger for at ansætte de helt rette hjælpere, som kan løse det behov, som den ældre måtte have. Det er vigtigt at være sikker på, at hjælperen opnår et godt kendskab til den ældre, så båre den ældre og hjælperen begge er trygge. For at yde den bedste service er man netop nødt til at have et nært kendskab til den ældre. Et kendskab, som der ikke altid er tid til at bygge op, når man vælger at få en hjemmepleje, som opererer indenfor det offentlige.

Man er dog ikke helt udenfor det offentlige, da private hjemmeplejere også samarbejder tæt med kommuner, som altid er inde over samarbejdet med den ældre. Derfor er man som ældre altid dækket ind, hvis der opstår nye behov, som kommunen evt. skal tage sig af.