Prestige-projekt: Spændende Waterfront-lejligheder står nu klar

Skrevet af: Michael Qureshi

Annonce

Et af Aalborg-områdets mest spændende boligbyggerier er nu helt færdigt.

Som det eneste projekt i Aalborg har ejerlejlighederne på Nordre Havnepromenade vand på tre sider, samt altaner på nord og sydsiden og nu står de 45 unikke Waterfront-lejligheder klar i det store prestigebyggeri.

MigogAalborg har allerede været en smut forbi på den prominente adresse, hvor man har vandet på første parket.

Priserne går fra 3,5 mio. kr. op til 6,75 mio. kr.

I hele projektet varierer lejlighedernes størrelser fra 101 m2 op til de helt store på 182 m2.

19 lejligheder tilbage

Det er Aalborg Mægleren, der står for salget af de spritnye attraktive lejligheder på havnefronten på Nørresundby-siden lige ved siden af Limfjordsbroen.

“Vi har nu kun 19 lejligheder tilbage på Nordre Havnepromenade, og flere af typerne er udsolgte. Det er et utrolig spændende projekt, fordi du har Fjordudsigt på begge sider af lejlighederne.

Når man sidder og nyder udsigten oppe i lejligheden giver de store panoramavinduer nærmest fornemmelsen af, at man kan gå direkte ud i Fjorden,” fortæller Bo Lynge, indehaver af Aalborg Mægleren.

Fokus på privatliv på egen altan

Hver lejlighed har sin egen altan mod Limfjorden. Altanerne er delvist afskærmet og overdækket for at få den optimale kombination af læ, udsigt og privatliv.

Alle boliger har også altan mod det indre havnebassin. Bilerne placeres i en lys underetage som også har udsigt til fjorden.

Bo Lynge fra Aalborg Mægleren ser stort potentiale i området på havnefronten i Nørresundby.

“Du kan jo være i midtbyen i Aalborg på ingen tid. Derudover er udsigten helt fænomenal, og der satses rigtig meget på hele området med Stigborgsbrygge projektet,” forklarer Bo Lynge.

“Så måske er det ved at være tid til at sige farvel til parcelhuset eller den gamle lejlighed? Og goddag til et eksklusivt byggeri i moderne materialer,” siger Bo Lynge.

Åbent Hus på torsdag

I denne uge torsdag den 12. oktober afholder man Åbent Hus. Her kan man se de færdige eksklusive lejligheder med udsigt til vand på begge sider.

Restaurant MEAT leverer lidt mad, og det er derfor vigtigt med tilmelding.

ÅBENT HUS
NORDRE HAVNEPROMENADE
TORSDAG DEN 12. OKTOBER 2017 KL. 17.00-19.00.

VIGTIGT: Tilmelding nødvendig på: 9818 8800 eller ts@ambolig.dk

Her kan du se en video med lejlighederne på Nordre Havnepromenade

De gode råd: Sådan kommer du bedst fra en lejebolig

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
ambolig.dk, Schleppegrellsgade 67 2. TH., 9000 Aalborg
ambolig.dk, Schleppegrellsgade 67 2. TH., 9000 Aalborg

De fleste har prøvet at flytte før.

Det hele kan være sjov og ballade lige indtil den dag, hvor man rent faktisk skal tage stilling til flytningen, og få alle de praktiske ting i orden.

Bor man i en lejebolig, vil der oftest være en masse krav og formelle ting, som skal være i orden.

Opsigelsen

Når du fraflytter en lejebolig, vil du i din lejekontrakt have skrevet under på en opsigelsesperiode. I mange lejeboliger vil denne periode lyde på den løbende måned plus tre ekstra måneder, fra den dag du opsiger lejligheden.

I nogle tilfælde kan man, hvis det er nødvendigt, være så heldig, at kunne fraflytte lejligheden før tid. Dette skal man bede om tilladelse til fra udlejer, og det vil oftest kunne lade sig gøre alt afhængigt af, om udlejer kan få en ny lejer til at flytte hurtigere ind.

Såfremt dette kan lade sig gøre, vil man kunne få tilbagebetalt noget af sin forudbetalte leje. Den forudbetalte leje er noget, man typisk betaler i forbindelse med ens indskud, når man flytter ind. Den forudbetalt leje vil typisk være det beløb, som man betaler i husleje x det antal måneder, man har i opsigelse.

Under opsigelsesperioden

Når du har opsagt din lejlighed, vil der være nogle forskellige ting, som skal ordnes, inden du fraflytter din lejlighed.

Ved fraflytning vil der også oftest være skrevet i din lejekontrakt, om du selv skal stå for maling af lejligheden, eller om det vil blive gjort af udlejer. Hvis udlejer skal male lejligheden, vil de typisk fratrække udgifterne til dette fra dit depositum.

Hvis du selv skal male, er det vigtigt at sætte sig ind i, om udlejer har krav til hvilken maling der skal bruges. Derudover bør du bruge god tid på, at dække af, inden du går i gang, så du ikke ender med malingpletter ud over hele gulvet.

Gulvafslibning er også noget der skal ordnes ved fraflytning. I 2015 blev der lavet en ny lejelov, der lyder på, at udlejer ikke længere kan kræve, at gulvene skal slibes inden fraflytning.

Dette kan kun kræves, hvis gulvene er misligholdte, og at det derfor er nødvendigt med en gulvslibning. Husk derfor at tage billeder af dine gulve ved indflytning, så udlejer kan se hvordan gulvene så ud dengang du flyttede ind, og om du derefter har misligholdt dem.

Rengøring

Rengøring er ved fraflytning en meget essentiel ting for lejeren at sætte god tid af til. Hos mange udlejningsselskaber er der meget stramme krav til, hvordan rengøringen skal være udført ved fraflytning.

Hvis ikke rengøringen ved flyttesynet lever op til udlejers krav, kan de tillade sig, at trække et beløb fra dit depositum, som skal dække den ekstra rengøring, der skal udføres.

Du får altså ikke selv muligheden for, at rette op på rengøringen efter fraflytningen, og det er derfor vigtigt, at rengøringen er udført korrekt til flyttesynet. Det kan ellers ende ud i en unødvendig ekstra udgift for dig som lejer.

Spørg eventuelt din udlejer, om de har en liste over den ønskede standard for flytterengøringen.

Flyttesyn

Som nævnt vil der til sidst være et flyttesyn. Flyttesynet foregår således, at du og udlejer mødes for at vurdere lejlighedens stand, og aftale hvilke ting der skal istandsættes. Det er også ved dette flyttesyn, at udlejer tjekker, om rengøringen er udført efter kravene.

Når flyttesynet er slut, skal I stå med en liste, hvorpå de ting der skal fikses er skrevet. Denne liste skal både du og udlejer underskrive.

Depositum

Depositummet er de penge du betalte til istandsættelse, dengang du flyttede ind. Depositummet vil du få udbetalt efter en given tid, og beløbet vil være det, du betalte ved indflytning minus udgifterne for de ting, som du og udlejer aftalte ved flyttesynet skulle istandsættes.

Hvis udlejer har trukket et meget stort beløb fra dit depositum, kan du, hvis de ikke allerede har gjort det, bede om at se kvitteringen for det arbejde, de har fået udført i lejligheden, for at se om dette beløb stemmer overens, med hvad der er blevet fratrukket dit depositum.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Lækker bolig på markedet i Gug: Perfekt til familier

Skrevet af: Katrine Rasmussen
dmbolig.dk, Gustav Holms Vej 27 9210 Aalborg SØ
dmbolig.dk, Gustav Holms Vej 27 9210 Aalborg SØ

Søger du en bolig, hvor du som familie får lidt af det hele?

Din Mægler har netop fået en bolig på Gustav Holms Vej i Gug til salg.

Her er der en god beliggenhed med kort kørsel til Aalborg centrum, og som også er tæt på indkøb og institutioner.

Rå materialer, lyse rum og biopejs

Boligen er indrettet med indgang til en lys entré, med adgang til køkken med åben forbindelse til stuen.

I køkkenet er der brugt hvide farver i elementerne og over bordpladen er der opsat små fliser i grå toner, der giver det lyse køkken et råt og lækkert look, der gør rummet mere interessant. 

Fra entreen er boligens 3 værelser, der består af 1 soveværelse og 2 mindre værelser, og i alt er boligarealet på 107 kvadratmeter.

dmbolig.dk, Gustav Holms Vej 27 9210 Aalborg SØ
dmbolig.dk, Gustav Holms Vej 27 9210 Aalborg SØ

Plads til ophold og samvær

Boligen byder også på god plads til at være sammen som familie. Den store stue kan rumme både et spiseplads og sofaarrangement, og her er der også adgang til boligens store træterrasse ud til haven.

I kælderen er der yderligere 40 kvadratmeter fordelt ud på et vaskerum, og to disponible rum. Rummene i kælderen er i boligkvalitet og giver mere plads til opbevaring, eller et sted man kan udfolde sine kreative sider og benytte som et hobbyrum eller kontor.

Hjemmet i Gug kan skabe en god base for familier, der på grund af den gode planløsning, vil kunne bruges i mange år frem. 

Boligen er udbudt til kr. 2.495.000.

Se boligen her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Fede nye boliger i Hasseris Enge: 15 rækkehuse står snart klar

Skrevet af: Katrine Rasmussen
fke.dk, Hasseris Enge
fke.dk, Hasseris Enge

På Hasseris Enge har der i løbet af de sidste par år været et projekt i gang med opførelse af 15 rækkehuse på 115 kvadratmeter.

Målet har været at skabe lækre funktionelle boliger med moderne og eksklusiv arkitektur.

Rækkehusene er tiltænkt, at skulle kunne tilfredsstille behovene hos kvalitetsbevidste børnefamilier, singler, og seniorpar, der gerne vil have en beliggenhed tæt på byen, med plads til at kunne være aktiv, ikke langt fra dagligvarebutikker og institutioner.

Der er tale om lejeboliger fra Frost & Kjøller Ejendomme.

fke.dk, Hasseris Enge
fke.dk, Hasseris Enge

Boligerne står klar til indflytning d. 1 april 2018, og der vil fra boligerne være direkte adgang til terrasse og altan, hvor det forhåbentligt gode sommervejr vil kunne nydes.

Det omkringliggende areal vil være præget af naturgrønne omgivelser, med plads til ophold og aktivitet.

På søndag d. 18 februar holdes der åbent hus, i tidsrummet 13.00 – 14:30, hvor det vil være muligt at få et kig ind samt gøre sig et indtryk af området på Hasseris Enge.

Læs mere her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Aalborg Mægleren inviterer på brunch: Bliv klædt godt på før du sælger bolig

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Rigtig mange sætter deres boliger til salg i øjeblikket, inden foråret for alvor springer ud.

Salgsprocessen kan skabe mange tanker og bekymringer med sig, hvis man ikke har prøvet at sælge en bolig før.

Aalborg Mægleren inviterer derfor til brunch på restaurant MEAT d. 4 marts fra klokken 10.00 – 14.00 med formålet at klæde potentielle sælgere godt på til salg af deres bolig. Arrangementet er gratis.

“Vi vil rigtig gerne, at vores kunder er godt klædt på, og med dette boligarrangement giver vi dem muligheden for at lære mere omkring det at sælge en bolig, og vi giver dem svar på de eventuelle spørgsmål, de måtte have,” fortæller Bo Lynge, indehaver af Aalborg Mægleren

“I hyggelige omgivelser og med byens bedste brunch fra Meat giver vi gode råd og tips. Vi får også muligheden for at høre, hvad kunderne tænker, og hvilke behov de har, som gør, at vi hele tiden kan optimere i forhold til oplevelsen af at være en glad kunde ved Aalborg Mægleren,” slutter Bo Lynge

Programmet lyder således:

  • Indehaver Bo Lynge, Aalborg Mægleren:

Præsentation af Aalborg Mægleren

  • Oplæg fra Botjek, Aalborg:

Specialister indenfor elinstallationsrapporter, energimærker og tilstandsrapporter. Gode og besparende råd til dig, der har salg for øje

  • Oplæg fra indretningskonsulent Anita Wodstrup Madsen:

Gode råd til dig med optimering og klargøring med salg for øje

  • Butikschef Jonas Bank Olesen, Aalborg Mægleren:

Status på boligmarkedet

Se mere om begivenheden her

Ved tilmelding til arrangementet skal du ringe på 98188800 eller skrive skrive til Aalborg Mægleren og booke en plads.

En af byens fedeste adresser: Nu kan du leje en lejlighed i Siloen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
illustration: Dimension Design
illustration: Dimension Design

I slutningen af sidste år kunne vi fortælle om, at man i 2018 kan komme til at bo i ”Siloen” i ejerlejligheder – og nu er der altså åbnet for opskrivningen til lejeboligerne gennem Himmerland Boligforening.

illustration: Dimension Design

Der er i alt 18 familieboliger og 62 ungdomsboliger.

Ungdomsboligerne er beliggende fra stuen til 4. etage, og er mellem 49 – 50 kvadratmeter, og er 1 værelses lejligheder.

Familieboligerne er fra 5. – 7. etage. Boligerne er fra 63 – 115 kvadratmeter. De er enten 2 eller 3-værelses lejligheder. Alle familieboligerne har en altan.

For at blive taget i betragtning til disse lejeboliger skal man være medlem af Himmerland Boligforening. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du blive det her.

AKU-Aalborg tager sig af udlejningen af ungdomsboligerne.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.