Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Præmier, frisk luft og fællesskab: Deltag i Danmarks største virtuelle motionsløb

Af Nathalia Hentze Nielsen

Som en konsekvens af regeringens forbud mod at forsamles i større grupper er alle de store danske løb enten blevet aflyst eller skubbet til en fremtidig dato.

Det gælder bl.a. Royal Run, der skulle være afholdt i Aalborg den 1. juni, og som er blevet rykket til efteråret samt Aalborg Halvmarathon, der helt er blevet aflyst.

Er du en af dem, der havde glædet sig til at snøre skoene og teste formen på en af de sceniske ruter, så fortvivl ej.

De tre virksomheder Virtual Run, Kristina Extreme Running og Runners DK er teamet op for at afholde Danmarks største virtuelle løb: Løb Alene Danmark.

Løbet foregår fra den 16. til 17. maj 2020, og der vil være alt, det du kender fra de etablerede løb i form af forskellige distancer, startnumre, medaljer, præmier sponsoreret af bl.a. løbeshop.dk og masser af support.

Den væsentligste forskel er, at du skal klare løbet alene, så det er i tråd med myndighedernes anbefalinger.

Løb fra hjemmeadressen

Ulig de traditionelle løb, hvor du skal holde dig til en bestemt rute udstukket af arrangøren, kan du til Løb Alene Danmark helt selv bestemme din tur.

Vil du være tæt på hjemmet, kan du f.eks. løbe rundt om huset, foretrækker du natur, kan du vælge en Aalborgs mange flotte naturområder, og gider du slet ikke at løbe, kan du bare tage en gåtur nede på Havnefronten.

Der er nemlig både plads til løbere, dem på gåben og de helt små; og ovenikøbet et væld af forskellige distancer at vælge mellem.

Hvor børn kan tilmelde sig et 2 km løb, kan voksne vælge mellem 5 og 10 km (løb eller walk) og et halvmarathon eller marathon (løb eller walk).

Prisen er 160 kr for samtlige distancer undtagen børneløbet, der kun er 99 kr.

Præmier fra løbeshop.dk og mange flere

Efter at løbet er færdigt kan du vælge at skrive dit resultat ind på sportstiming.dk og uploade et billede, eksempelvis et screenshot fra din løbe-app eller et billede af dit ur eller telefon med tid og distance.

Uanset hvor hurtigt du klarer turen, modtager du en medalje fra arrangøren og muligheden for at være med i lodtrækningen om de mange præmier, der bl.a. er sponsoret af løbeshop.dk, MIIEGO, CEP, CRAFT, RunnersDK og KriXrun.

Lodtrækningen sker på de to løbsdatoer ved live-streaming i Facebook-begivenheden med Mark fra RunnersDK og Kristina fra Virtual Run.

Læs mere og tilmeld dig løbet her.

Hvad: Løb Alene Danmark

Hvor: Selvvalgt rute

Hvornår: 16-17. maj, 2020

Del artikel

Andre læser også