Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Poul Larsen A/S kommer med nyt leasingkoncept, der skal imødekomme alle aalborgensere for mobilitet.

Af Annoncør

Autoforhandler Poul Larsen vil gøre det nemt at flexlease din næste leasingbil i Aalborg. Uagtet om du er interesseret i at lave en finansiel leasingaftale, operationel leasingaftale, splitleasing-aftale som privat eller erhverv. Med eget værksted, forretning og lager har de forsøgt at skabe de bedste og mest fleksible rammer for leasing i Aalborg.

Derfor har de valgt at udrulle et nyt koncept, der fremadrettet skal sikre leasingkunder mod ubehagelige overraskelser i forbindelse med flexleasing.

Garanti på flexleasingbiler

Hos mange af de konkurrerende flexleasingselskaber er man som kunde ikke dækket af nogen garantier eller forsikringer, såfremt motoren, gearkassen eller lignende skulle gå i stykker. Det mener Poul Larsen A/S er forkert, og derfor stiller de minimum 1 års garanti på leasingbiler, som kunderne har fundet hos dem, kvit og frit.

Poul Larsen A/S har kendt deres leverandører gennem mange år og derudover gennemgår de altid deres biler grundigt på værkstedet, inden nøglerne overdrages til deres kunder. Det er netop grunden til, at de tør at stille garanti på leasingbiler helt uden ekstraregning.

Skulle uheldet alligevel, mod forventning, være ude, er de på deres værksted altid klar til at hjælpe kunderne videre.

Bilforretning siden 1980

Poul har drevet værkstedet siden 1980 og er en af landets mest erfarne mekanikere. Netop Pouls erfaring med reparation og vedligehold skal komme kunderne til gode, når de leaser deres bil hos dem. Hos Poul Larsen A/S leaser de som udgangspunkt alle mærker ud og har de ikke den bil på lager, som du havde håbet på, finder de det rette køretøj på kort tid.

Har du lyst til at høre mere om de favorable flexleasingaftaler, kan du kontakte Poul Larsen A/S direkte på telefonnummer 98 11 41 39 eller sende en e-mail til salg@poullarsenas.dk.

Del artikel

Andre læser også