Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populært mærke: SISSEL EDELBO laver POP UP SHOP i Aalborg med varer til spotpriser

Af Frederikke Hougaard Hansen

SISSEL EDELBO er et dansk bæredygtigt brand, med base i Aalborg, der er kendt for deres designs i farver, prints og feminine silhuetter.

Holdet bag gentager nu sidste års kæmpesucces og inviterer indenfor til bæredygtig POP UP SHOP.

Fra torsdag til og med lørdag kan du på Lyngvej 1D få et indblik i SISSEL EDELBO-universet og shoppe samples, tidligere kollektionsvarer og 2. sorteringsvarer til absolut spotpriser.

”Vi glæder os allermest til at møde vores slutforbruger ansigt til ansigt og byde dem velkomne ind i vores bæredygtige og feminine univers. Det er altid en fornøjelse at se og høre hvor begejstrede kunderne er for de helt unikke skatte, som de finder hos os.

Det er sjovt og givende at være med til at hjælpe dem i deres jagt på den helt perfekte SISSEL EDELBO-style og være med til at gøre nordjydernes garderobe forårsklar og ikke mindst mere bæredygtig,” fortæller Marketing og PR Manager, Sascha Nielsen.Populært mærke: SISSEL EDELBO laver POP UP SHOP i Aalborg med varer til spotpriser

Giver vintage sarier nyt liv

Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen skabte SISSEL EDELBO tilbage i 2004, som i dag er et af de førende bæredygtige modebrands, og har for alvor også indtaget den internationale scene.

SISSEL EDELBO er inspireret af at forvandle vintage sarier til luksuriøse, unikke boheme styles, hvor etniske mønstre gør hver enkel både tidsløs og karakteristisk.

Alle styles har en særlig ånd fra sin fortid, som en fascinerende personlig og kulturel skat, som hver fortæller en historie.

De indiske sarier er blevet håndplukket og givet nyt liv i farvestrålende mix af mønstre og mystik – med den største kærlighed og omsorg for Moder Jord.

Populært mærke: SISSEL EDELBO laver POP UP SHOP i Aalborg med varer til spotpriser

”Hver enkelt style minder os om den samhørighed, der er mellem mennesker og naturen, og ved brugen af genanvendte sarier går vi aldrig på kompromis med vores bæredygtige værdier.

Dette betyder også, at alle vores styles er unika med hver sit print. Så vi glæder os til at se en masse mennesker på en farverig skattejagt efter deres favoritter,” fortæller Sascha.

Der er nok til alle besøgende

Panikken kan hurtigt spredes, når en håndfuld kvinder går på jagt i unikke farvesammensætninger.

Sascha forsikrer dog om, at der er nok til alle besøgende, og at der vil være nye varer på stativerne hver dag, da der løbende bliver fyldt op.

”Vi vil både sælge ud af ældre kollektioner, sales samples og 2. sorteringsvarer, og vi lover, at kunderne både vil finde vores signaturstyles, som er vores velkendte kimonoer, men at stativerne også vil bugne af mange andre lækkerier, såsom kjoler, jakker, nederdele mm.,” fortæller Sascha og tilføjer:

”Derudover kan man også finde accessoires såsom hårpynt, tasker og kosmetikpunge til POP UP’en og selvfølgelig til yderst favorable priser.”

Du kan læse mere om SISSEL EDELBO og finde inspiration på deres SISSEL EDELBO eller følge med på deres facebookside, hvor du også finder begivenheden.

Hvad: SISSEL EDELBO bæredygtig POP UP SHOP
Hvor: Lyngvej 1D
Hvornår:
Torsdag den 4. april: 14-18.00
Fredag den 5. april: 10-18.00
Lørdag den 6. april: 10-14.00

Praktisk
Betaling med kontanter eller MobilePay
Parkering lige ved døren
Bus 14 holder 30 meter derfra

Del artikel