Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populært koncept vender tilbage: Simon’s måltidskasser er bedre end nogensinde

Af Jonas Søhus Vogt Sørensen

Så er der godt nyt til de sultne aalborgensere, der vil have hurtig og nem mad i bedste kvalitet.

En af Aalborgs mest populære catering-virksomheder, Simon’s, er nemlig tilbage med den populære måltidskasse – bare billigere og mere fleksibel.

Der er masser af gode grunde til at vælge Simon´s måltidskasse. God variation, klassiske retter, ny inspiration, mindre opvask og ingen impulskøb er bare nogle af dem.

Menuen er altid familievenlig, nem og enkel så selv de mindste kan være med, og Simon’s har klargjort det meste, så det eneste du skal gøre, er at sørge for tilbehør.  Populært koncept vender tilbage: Simon's måltidskasser er bedre end nogensinde

Skruet op for kvaliteten

Selvom det både er nemt og billigt, er der dog på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten af maden.

En af de ting, som Simon’s lægger stor vægt på, er nemlig kvaliteten af råvarerne, og at der bruges kun den allerbedste kvalitet.

“Alt er lavet helt fra bunden, og der er ikke indgået nogle former for kompromisser med råvarerne

Der er virkelig skruet op for kvaliteten og ned for prisen. Folk vil føle, at maden er mere hjemmelavet end nogensinde før”, fortæller Simon Bak til MigogAalborg.

Populært koncept vender tilbage: Simon's måltidskasser er bedre end nogensinde Populært koncept vender tilbage: Simon's måltidskasser er bedre end nogensinde

Det er dog heller ikke noget, der er gået ubemærket hen, for kunderne har nemlig ikke en finger at sætte på noget.

”Over hele linjen oplever vi, at vores kunder er glade og tilfredse. Det er jeg sindssygt glad for, for de skal virkelig føle, at vi forkæler dem, og at det er det hele værd

Derfor har vi også valgt at lave portioner helt ned til 1 person. Det koster kun 35 kroner, og så får du altså en pæn portion, der ikke efterlader dig sulten,” fortæller Simon Bak til MigogAalborg

De smagfulde måltidskasser er alle klargjort som frostvare, og det tager kun 20 minutter at tilberede efter optøning.

Masser af forskellige varianter

Efter en lang arbejds- eller skoledag, er det derfor helt oplagt at bestille hos Simon’s, for det kræver næsten ikke noget af dig.

Retterne spænder vidt og bredt, og vi tør derfor godt garantere, at der er noget for enhver smag.

”De kendte favoritretter er der altid, men ellers varierer vi retterne hele tiden, så det altid er spændende, nyt og lækkert at få bestille vores måltidskasser,” fortæller Simon.

Du kan blandt andet få hakkebøf af oksekød med bløde løg og brun sovs, chili con carne med varme krydderier, majs og kidney bønner eller, høns i cremet asparges og kyllingebryst med cremet pestosauce, ristede cashewnødder og parmesan Grana Padano.

Populært koncept vender tilbage: Simon's måltidskasser er bedre end nogensinde

Populært koncept vender tilbage: Simon's måltidskasser er bedre end nogensinde

”Bestiller du eksempelvis høns i cremet asparges skal du selv blot sørge for tilbehøret – en klassiker her vil naturligvis være tarteletskaller.

Populært koncept vender tilbage: Simon's måltidskasser er bedre end nogensinde

Men det er ikke kun vores lækre aftenretter, du kan bestille. Du kan eksempelvis også bestille til 10 fiske- og almindelige frikadeller så der er til madpakken – både din egen og børnenes,” siger Simon.

Mulighed for levering

Selvom det alt sammen lyder nemt og overskueligt, har Simon’s alligevel valgt lige at toppe det hele med mulighed for levering, så det, der i forvejen er nemt, bliver endnu nemmere.

”Vi tilbyder levering i udvalgte postnumre for kun 49 kroner ved køber over 500 kroner. Onsdag og fredag leverer vi måltidskassen direkte til døren, og hvis ikke der er nogen hjemme, tillader vi os at levere maden ved døren,” siger Simon.

Hvis ikke du køber for 500 kroner, er der dog ingen grund til panik. Du kan nemlig afhente måltidskassen hos Simon’s alle ugens dage.

Det foregår på Thomas Olesen Løkkens Vej 2 i Aalborg SV mandag, tirsdag og torsdag fra 06.00 – 14.00 og torsdag til fredag fra 06.00 – 17.00

Du kan finde meget mere information og bestille din måltidskasse her.