Populære MEKINI udvider: Fejres lørdag med stor åbningsreception

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

På det gamle ”Helsehjørne” i Niels Ebbesens Gade 4, åbner skønhedsklinikken Mekini på fredag endnu en afdeling.

Mekini er ikke ny i bybilledet, da ejer, Mette Valentin, i forvejen har en klinik på Kornblomstvej 2.

Pladsen er dog blevet for trang til den stærkt voksende succes, og ventelisterne bliver kun længere og længere.

Heldigvis er tiden nu kommet til at udvide med endnu en klinik.

Beslutningen om endnu en klinik blev taget for fire år siden, men Mette har først nu fundet de helt rigtige lokaler til at danne ramme for drømmen.

Niels Ebbesens Gade 4 har fundet plads i Mettes hjerte grundet det naturlige look med rå mure, højt til loft og mange detaljer, som er blevet bevaret under renoveringen.

Det er lokaler med masser af sjæl, og som prikken over i’et, befinder det sig i hjertet af Aalborg.

Klinikken har første åbningsdag fredag og afholder i den anledning åbningsreception lørdag d. 2 november fra kl. 10-15, hvor der vil være spændende goodiebags til de 50 første betalende kunder, lækkerier fra FGU Aalborg og 20 % rabat på alle produkter samt 10 % rabat på kurkort til Beauty Angel.

Fra neglesalon til hudplejeklinik

Mette startede oprindeligt sin karriere ved at leje sig ind hos klinikker, indtil hun i 2012 valgte at tage springet og udleve drømmen om at åbne sin helt egen på Kornblomstvej 2.

”Min mand, familie og venner opfordrede mig til at åbne for mig selv. De troede så meget på mig, og jeg havde egentlig også selv en rigtig god mavefornemmelse.

Der gik heller ikke længe, før jeg var heldig at få lokalerne på Kornblomstvej – men det viste sig også at blive en kæmpe omvæltning for mig,” fortæller Mette.

“Jeg havde jo ingenting og skulle lære at bygge min egen klinik op helt fra bunden.”

Dette viste sig dog heldigvis at gå ret så godt, og det blev derfor starten på Mekini, der dengang åbnede op som neglesalon, de også lavede bodysugaring.

Rigtig meget er sket siden, og den dag i dag kan kunderne få alt fra ansigtsbehandlinger, hårfjerning og massage til lash lift og makeup, og som noget helt nyt tilbyder Mekini nu også Beauty Angel i den nye klinik på Niels Ebbesens Gade.

Mekini har altså over en årrække udviklet sig fra en neglesalon til en hudplejeklinik.

Kæmpe vækst trods mange udfordringer

Ved at høre Mette fortælle om de sidste 10 år af hendes liv, forstår man godt, hvorfor den nye klinik i Niels Ebbesens Gade er kommet til at betyde rigtig meget for hende.

Hun startede “from scratch” som selvstændig og tog sig desuden et job som personlig hjælper ved siden for, for at kunne klare de mange udgifter, der er forbundet med sådan en åbning.

Derudover er hun mor til to, har taget flere uddannelser og samtidig fundet tid og overskud til at være der for sin søster i et fem år langt kræftforløb.

Alligevel har Mette også holdt Mekini kørende, og med sin faglighed, omhyggelighed og glæde for arbejdet, er det kun gået den rigtige vej.

Foretrukne klinik hos mange 

I dag er der travlt hos Mekini.

Mette har fået samlet et fantastisk hold på fem piger.

Blandt andre Lærke, som har være været ansat de sidste fire år, der nu vil være ansvarlig for klinikken på Kornblomstvej.

”Jeg er meget ydmyg, og slet ikke typen, der siger ”vi er bare de bedste”, men det vi kan er at være sammen med mennesker på en behagelig måde og give dem en god oplevelse – og selvfølgelig nogle gode resultater.

Vores kunder går glade ud ad døren, og det er uanset om det er hudpleje, negle eller bodysugaring.

Det er det absolut vigtigste for mig,” fortæller Mette.

Mette og hendes ansatte er ofte på kursus, så de bliver ved med at forny og dygtiggøre sig inden for faget.

Bodysugaring har været på skemaet siden dag 1, og er én af de behandlinger, der sælger allerbedst hos Mekini.

Tilbagemeldingerne fra kunderne er fantastiske, og Mekini er efterhånden blevet en favorit for aalborgenserne.

Udover at have et hold erfarne piger til at forkæle kunderne, er produkterne heller ikke noget, Mekini går på kompromis med.

Her kan blandt andet nævnes Amazing Space, Medex og Pandhy’s.

Disse brands anvendes i klinikken, men kan også købes i begge klinikker og på Mekinis webshop.

Mekini vægter relationer højt

Selvom klinikken har til formål at hjælpe kunderne med at forskønne det ydre, så betyder det bestemt ikke, at der ikke også er fokus på den indre skønhed, når man træder ind hos MEKINI.

På Mettes liste over titler er også titlen som uddannet psykoterapeut, og det er noget, der kan mærkes, når hun fortæller om, hvor vigtigt det er også at fokusere på det indre, når man har med en kunde at gøre.

”Vi får ofte at vide, at vi er omhyggelige, grundige og vigtigst af alt, så er folk tilpas hos os, fordi vi er som vi er og har den tilgang til mennesker, som vi har” slutter Mette.

Det har længe været svært at få tider i Mekini, så Mette glæder sig nu til igen at kunne tage imod nye kunder og dele ud af naturlig skønhed og nærvær.

MEKINI giver i øjeblikket elevrabat hos elev, Mette Nørgaard. Derudover kan du som studerende få 15% rabat hver mandag (tilbuddene kan dog ikke kombineres)

Hvad: Åbningsreception
Hvor: 
Mekini, Niels Ebbesens Gade 4
Hvornår: 2. november kl. 10-15

Nye regler i danske lufthavne: Du skal bære mundbind i Aalborg Lufthavn

Skrevet af: Michael Qureshi

Selv om Corona-virussen stort set lukkede Danmark ned, så ser man stadig ikke særligt mange danskere bære mundbind som i mange andre lande.

Men nu skal man vænne sig til at bære mundbind, hvis man opholder sig i en dansk lufthavn. Det står i nye retningslinjer fra myndighederne, som den danske luftfartsbranche har offentliggjort.

De skal implementeres seneste 15. juni i bl.a Aalborg Lufthavn.

Passagerer skal bære mundbind, fra de går ind i lufthavnen, mens de sidder i flyet, og til de forlader lufthavnsterminalen på destinationen.

Dermed følger den danske luftfartsbranche de internationale de nye anbefalinger fra den europæiske luftfartsmyndighed, Easa.

Kun personale og passagerer må opholde sig i lufthavne

Fremover må kun personale og passagerer desuden opholde sig i lufthavnsterminaler, så man skal vente uden for, hvis man skal hente en rejsende.

Har man ikke mundbind på, får man ikke lov til at komme ombord på flyet.

“Luftfarten er international, så det er helt nødvendigt med internationalt gældende retningslinjer. Vi er meget tilfredse med, at der nu er enighed om enkle og pragmatiske regler, som kan skabe en tryg rejse for passagererne,” siger Michael Svane fra Dansk Luftfart ifølge TV 2.

I går kunne vi fortælle, at Aalborg Lufthavn bliver hårdt ramt på udenrigstrafikken over sommeren grundet regeringens forlængede rejsevejledninger. KLM genåbner dog en populær rute meget snart – det kan du læse mere om her

Må vente lidt endnu: Problemer udsætter åbning af Aalborg Havnebad

Skrevet af: Redaktionen
Havnebadet
Havnebadet

Stærk strøm og dårlig sigtbarhed gør det umuligt for dykkere, at lave de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.

Aalborg Kommune kunne i går melde en åbningsdato ud på Aalborg Havnebad, der hed fredag den 5. juni, men efter at erhvervsdykkere i to dage har kæmpet forgæves mod forholdene i vandet, er åbningsdagen nu udskudt til næste uge.

Regner med åbning i næste uge

Bademester Sevastianos Prenta fortæller:

“De net der omgiver havnebadet skal tjekkes efter, inden vi lader folk bruge anlægget. Vi afventer roligere vande og dykkerne udfører arbejdet hurtigst muligt.

Vi regner stærkt med at kunne åbne Aalborg Havnebad i uge 24,” lyder det fra bademesteren.

Vestre Fjordpark genåbner med vand stadig efter planen i morgen Grundlovsdag, mens Nibe Fjordbad åbner for publikum lørdag d. 20. juni.

Kan skabe yderligere kø: Mere vejarbejde ved centralt knudepunkt i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er ikke let for dem, der skal krydse Limfjorden i bil i myldretrafikken.

Et større arbejde på Limfjordsbroen har reduceret fra to til et spor i hver retning, og det skaber allerede en del kødannelse i hverdagene.

Men nu igangsættes endnu et vejarbejde på Vesterbro lige før Limfjordsbroen. Det meddeler Aalborg Kommune torsdag eftermiddag.

Søndag den 7. juni går de nemlig i gang med en række komplicerede ledningsarbejder i krydset Vesterbro / Borgergade, i forbindelse med arbejdet til den kommende Plusbus.

Er færdige i august

Arbejdet sker samtidigt med renoveringen af Limfjordsbroen. Aalborg Kommune forventer at være færdige i krydset midt i august. Det vil så være nogenlunde på samme tid, som arbejdet med Limfjordsbroen også er planlagt til at være færdigt.

Man pointerer dog, at de trafikale forhold på Vesterbro ikke ændrer sig væsentligt sammenlignet med i dag.

Der vil dog være spærret for trafik fra Vesterbro til Borgergade, i både østlig og vestlig retning.

På den måde optimeres trafikafviklingen på Vesterbro.

For nordgående trafik vil der være adgang til Borgergade via Toldbodgade og Vesterå.

For sydgående trafik vil der være adgang til Borgergade via Gammel Strandvej, Strandvejen og Badehusvej.

Trafikforholdene justeres i takt med opgravningsarbejdet i krydset.

Her skal du være opmærksom

Borgergade
Fra den 7. juni arbejder Aalborg Kommune i Borgergade, på den korte strækning fra Kattesundet til Vesterbro. Mens de arbejder, vil der være adgang til Kattesundet via Vesterå. Vær opmærksom på, at de også arbejder i den sydlige del af Vesterå.

Ved Stranden
Der arbejdes fortsat i Ved Stranden mellem Vesterå og Jomfru Ane Gade.

Aalborg Kommune skriver;

“Det er omfattende projekter, som finder sted i et kritisk og snævert område i byen, men mange ting bliver fixet på én gang – nu vi er i jorden og har spærret af.

Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed – vi åbner op så hurtigt det kan lade sig gøre.”