Populære MEKINI udvider: Fejres lørdag med stor åbningsreception

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

På det gamle ”Helsehjørne” i Niels Ebbesens Gade 4, åbner skønhedsklinikken Mekini på fredag endnu en afdeling.

Mekini er ikke ny i bybilledet, da ejer, Mette Valentin, i forvejen har en klinik på Kornblomstvej 2.

Pladsen er dog blevet for trang til den stærkt voksende succes, og ventelisterne bliver kun længere og længere.

Heldigvis er tiden nu kommet til at udvide med endnu en klinik.

Beslutningen om endnu en klinik blev taget for fire år siden, men Mette har først nu fundet de helt rigtige lokaler til at danne ramme for drømmen.

Niels Ebbesens Gade 4 har fundet plads i Mettes hjerte grundet det naturlige look med rå mure, højt til loft og mange detaljer, som er blevet bevaret under renoveringen.

Det er lokaler med masser af sjæl, og som prikken over i’et, befinder det sig i hjertet af Aalborg.

Klinikken har første åbningsdag fredag og afholder i den anledning åbningsreception lørdag d. 2 november fra kl. 10-15, hvor der vil være spændende goodiebags til de 50 første betalende kunder, lækkerier fra FGU Aalborg og 20 % rabat på alle produkter samt 10 % rabat på kurkort til Beauty Angel.

Fra neglesalon til hudplejeklinik

Mette startede oprindeligt sin karriere ved at leje sig ind hos klinikker, indtil hun i 2012 valgte at tage springet og udleve drømmen om at åbne sin helt egen på Kornblomstvej 2.

”Min mand, familie og venner opfordrede mig til at åbne for mig selv. De troede så meget på mig, og jeg havde egentlig også selv en rigtig god mavefornemmelse.

Der gik heller ikke længe, før jeg var heldig at få lokalerne på Kornblomstvej – men det viste sig også at blive en kæmpe omvæltning for mig,” fortæller Mette.

“Jeg havde jo ingenting og skulle lære at bygge min egen klinik op helt fra bunden.”

Dette viste sig dog heldigvis at gå ret så godt, og det blev derfor starten på Mekini, der dengang åbnede op som neglesalon, de også lavede bodysugaring.

Rigtig meget er sket siden, og den dag i dag kan kunderne få alt fra ansigtsbehandlinger, hårfjerning og massage til lash lift og makeup, og som noget helt nyt tilbyder Mekini nu også Beauty Angel i den nye klinik på Niels Ebbesens Gade.

Mekini har altså over en årrække udviklet sig fra en neglesalon til en hudplejeklinik.

Kæmpe vækst trods mange udfordringer

Ved at høre Mette fortælle om de sidste 10 år af hendes liv, forstår man godt, hvorfor den nye klinik i Niels Ebbesens Gade er kommet til at betyde rigtig meget for hende.

Hun startede “from scratch” som selvstændig og tog sig desuden et job som personlig hjælper ved siden for, for at kunne klare de mange udgifter, der er forbundet med sådan en åbning.

Derudover er hun mor til to, har taget flere uddannelser og samtidig fundet tid og overskud til at være der for sin søster i et fem år langt kræftforløb.

Alligevel har Mette også holdt Mekini kørende, og med sin faglighed, omhyggelighed og glæde for arbejdet, er det kun gået den rigtige vej.

Foretrukne klinik hos mange 

I dag er der travlt hos Mekini.

Mette har fået samlet et fantastisk hold på fem piger.

Blandt andre Lærke, som har være været ansat de sidste fire år, der nu vil være ansvarlig for klinikken på Kornblomstvej.

”Jeg er meget ydmyg, og slet ikke typen, der siger ”vi er bare de bedste”, men det vi kan er at være sammen med mennesker på en behagelig måde og give dem en god oplevelse – og selvfølgelig nogle gode resultater.

Vores kunder går glade ud ad døren, og det er uanset om det er hudpleje, negle eller bodysugaring.

Det er det absolut vigtigste for mig,” fortæller Mette.

Mette og hendes ansatte er ofte på kursus, så de bliver ved med at forny og dygtiggøre sig inden for faget.

Bodysugaring har været på skemaet siden dag 1, og er én af de behandlinger, der sælger allerbedst hos Mekini.

Tilbagemeldingerne fra kunderne er fantastiske, og Mekini er efterhånden blevet en favorit for aalborgenserne.

Udover at have et hold erfarne piger til at forkæle kunderne, er produkterne heller ikke noget, Mekini går på kompromis med.

Her kan blandt andet nævnes Amazing Space, Medex og Pandhy’s.

Disse brands anvendes i klinikken, men kan også købes i begge klinikker og på Mekinis webshop.

Mekini vægter relationer højt

Selvom klinikken har til formål at hjælpe kunderne med at forskønne det ydre, så betyder det bestemt ikke, at der ikke også er fokus på den indre skønhed, når man træder ind hos MEKINI.

På Mettes liste over titler er også titlen som uddannet psykoterapeut, og det er noget, der kan mærkes, når hun fortæller om, hvor vigtigt det er også at fokusere på det indre, når man har med en kunde at gøre.

”Vi får ofte at vide, at vi er omhyggelige, grundige og vigtigst af alt, så er folk tilpas hos os, fordi vi er som vi er og har den tilgang til mennesker, som vi har” slutter Mette.

Det har længe været svært at få tider i Mekini, så Mette glæder sig nu til igen at kunne tage imod nye kunder og dele ud af naturlig skønhed og nærvær.

MEKINI giver i øjeblikket elevrabat hos elev, Mette Nørgaard. Derudover kan du som studerende få 15% rabat hver mandag (tilbuddene kan dog ikke kombineres)

Hvad: Åbningsreception
Hvor: 
Mekini, Niels Ebbesens Gade 4
Hvornår: 2. november kl. 10-15

Mads Steffensen som konferencier: Aalborg Symfoniorkester spiller julen ind

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Der er næsten ikke noget som de helt klassiske julesange, der kan få det til at kilde gevaldigt i julemaven.

Den 12. december inviterer et af Aalborgs mest stemningsfulde steder, Musikkens Hus, til en ganske særlig aften i julens tegn.

Det eneste du skal gøre, er at læne dig godt tilbage i stolen og blot nyde lyden af den skønneste julemusik såsom Silent Night, Have Yourself A Merry Little Christmas, In the Wee Small Hours og Chestnuts Roasting. 

Det hele fremføres af Aalborg Symfoniorkester, der med sine messingblæsere, slagtøjsspillere og harpenister er klar til at fylde koncertsalen med ægte julestemning.

De assisteres af sopran Susanna Andersson, Klarup Pigekor, Nordjysk Pigekor, dirigent og solist Ian Bousfield på basun.

Som konferencier finder vi selveste Mads Steffensen, der ser frem til at spille julen helt ind under huden.

Hvad: Messingklang – Silent Night
Hvor: Musikkens Hus, Aalborg
Hvornår: 12. december,

Du kan købe billet til arrangementet her

Splinternyt plejecenter står klar: Anneshave skal aflaste borgere i sygdomsperioder

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Har man kørt ad Anneberg inden for de seneste par år, har man måske bemærket et stort byggeprojekt tage form.

Nærmere bestemt på Annebergvej 173, hvor Ældre- og Handicapforvaltningen og Dansk Boligbyg har været i gang med opførelsen af et helt nyt plejecenter med 48 nybyggede boliger.

Plejecenteret skal i fremtiden fungere som et aflastningstilbud for de borgere, der i en tidsbegrænset periode har ekstra behov for pleje og omsorg.

Dette kan eksempelvis være i forbindelse med pludselig opstået sygdom eller funktionstab, efter en indlæggelse på sygehuset, hvor borgeren endnu ikke er i stand til at klare sig i eget hjem.

I de tilfælde kan et ophold i en midlertidig bolig forebygge unødig indlæggelse og genindlæggelse på sygehuset og rehabilitere borgeren til selv at klare sin hverdag igen.

Boligerne står også til rådighed for dem, der i dagligdagen passes i hjemmet af deres ægtefælle, men som i en periode får behov for hjælp til den daglige omsorg.

Topmoderne faciliteter

Sygdomshistorikken kan være bred, men fælles er, at de nu får mulighed for at flytte ind i de topmoderne og nybyggede faciliteter centralt i Aalborg.

“Anneshave står færdigt, og alle de medarbejdere der hver dag arbejder for kvalitet og nærhed for borgerne havde inviteret deres familier til Åbent Hus.

Det blev en dag der oversteg mine forventninger, og jeg er meget taknemmelig for hvert et besøg og hver en kommentar i forhold til huset og dets indretning.

Et hav af mennesker har deltaget i processen og alle skal have TAK!

Nu ser jeg frem mod mandag morgen hvor vi byder de første borgere og deres pårørende velkommen,” siger Henriette Lerche, der er leder i Anneshave.

Skal erstatte Riishøjcenteret

Projektet er døbt Anneshave og henviser til placeringen på Annebergvej samt de omkringliggende kolonihaveområder.

Anneshave skal erstatte Riishøjcenteret, der er placeret på Riishøjvej tæt ved Eternitten.

Riishøjcenteret har rådet over 40 pladser, men disse skal nu erstattes og gradvist lukkes ned i forbindelse med ibrugtagningen af Anneshave.

“Med henblik på at sikre en succesfuld flytning fra Riishøjcentret til Anneshave, hvor patientsikkerheden er i top, vil antallet af midlertidige pladser i november måned være reduceret.

Aalborg Kommune vil dog i videst mulige omfang tilstræbe, at det ikke får indflydelse på den daglige drift af de midlertidige pladser,” siger Carsten Lindgaard Johansen, plejeboligchef fra Aalborg Kommune.

Hittegodsauktion hitter: Køb en billig cykel på næste lørdag

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Kunne du godt bruge en ny, billig cykel?

Så er der rig mulighed for at gøre et kup, når Nordjysk Auktion på lørdag d. 23. november holder hittegodsauktion på cykler for Nordjyllands Politi.

Hittegods er genstande, som er tabt eller efterladt af en person og derefter fundet af en anden person. Eller tyvekoster fra indbrud, som politiet ikke har kunne finde ejeren til.

Før eller siden skal hittegodset sendes videre til en ny ejermand, og det sker altså næste lørdag.

Byd allerede nu

Auktionen starter klokken 11.00 på lørdag, men allerede klokken 9.00 er der mulighed for at gennemse varerne.

Det er faktisk således, at man allerede nu kan gå ind i kataloget og se cyklerne og faktisk lægge et digitalt bud.

Flere af cyklerne i kataloget ser ud til at være i god stand og flere har en startpris på eksempelvis 75 kr.

Du kan se rulle igennem kataloget og se om der skulle være en ny cykel eller måske en ekstracykel i garagen til familien.

Der er pt 238 cykler på auktion.

Auktionen foregår hos Nordjysk Auktion på Skjernvej i Aalborg Øst under ledelse af auktionarius Peter Holm-Rasmussen.

Tjek kataloget for lørdagens auktion ud her