Nyhedsbrev

Artikler med:

Nyeste artikler

Populær restaurant udvider: Har åbnet gourmet-isbar ved havnen

Af Stine Kjølby Christensen

Inden for det sidste år, er der sket store forandringer hos Restaurant Vestre Baadelaug på Aalborgs bådehavn.

Og nu har gæsterne endnu en grund til at lægge vejen forbi.

På restaurantens nye, 200 kvadratmeter store terrasse er der netop åbnet en specialdesignet is- og cocktailbar, som skal sætte den perfekte prik over i’et på sommerstemningen ved havnen.

Populær restaurant udvider: Har åbnet gourmet-isbar ved havnen

Restauranten fik nye ejere i september sidste år, da Casper Paulsen – som er en del af Slagter Carlsen – overtog stedet.

Men trods den nye og ambitiøse ledelse, har målet været klart fra start: Vestre Baadelaug skal videreføres med respekt for det, der virker.

Det betyder blandt andet, at den ikoniske bøfsandwich – kåret som en af Danmarks bedste – stadig troner på menukortet.

Manglede i området

Men det nye team har også haft ambitioner om at udvikle området, som Restaurant VB dækker over.

Derfor har man blandt andet bygget en stor, sydvendt terrasse – og nu også åbnet en såkaldt containerbar med både is og kolde drikkevarer.

“Jeg har selv haft båd hernede og ved, hvor lækkert det er at kunne få en god is på en varm sommerdag. Det manglede simpelthen i området,” siger Casper Paulsen.

Containerbaren er speciallavet til lige præcis Restaurant VB og har allerede slået skodderne op på første parket ved bådehavnen, hvor montren lokker med gourmet-is fra Kastberg og italiensk softice fra Il Primo.

Populær restaurant udvider: Har åbnet gourmet-isbar ved havnen

Noget af landets bedste is

Udvalget roterer løbende, men der serveres altid fem softice-varianter ad gangen; typisk vanilje, chokolade, jordbær, en børnevenlig og “ugens is”.

“Vi har valgt Kastberg, fordi det bare er en af de bedste isproducenter i landet.

Der er masser af smag, og det er godt håndværk,” siger Casper.

Isen serveres i vaffel eller bæger, og der er mulighed for toppings, hvis man rigtig har lyst til at forkæle sig selv.

Et naturligt stop

Baren har samme åbningstider som restauranten – tirsdag til søndag fra kl. 11 til 21 – og tanken er, at både forbipasserende, bådfolk og restaurantgæster kan smutte forbi og blive fristet.

“Det skal være nemt og tilgængeligt.

Der er ikke mange steder i nærheden, hvor man kan få en is af den her kvalitet – så vi håber, det bliver et naturligt stop for folk på bådehavnen,” slutter han.

Udebaren serverer selvfølgelig også kolde øl, vin og drinks, blandt andet fra Fur Bryghus.

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler