Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis smagsprøver: Pop Up ølbar åbner i Aalborg Storcenter

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Alle ved, at man hurtigt kan blive særdeles tørstig af en shoppingtur.

Det er der en gratis løsning på fra torsdag d. 14. september – lørdag d. 17. september i Aalborg Storcenter.

Gæsterne i Nordjyllands største shoppingcenter får nemlig et nyt sted at hvile benene, når Tuborgs alkoholfri bar lægger vejen forbi Aalborg Storcenter.

Her kan nordjyderne slukke tørsten i den nye populære alkoholfri variant af Tuborg Classic.

Det skriver Carlsberg Danmark i en pressemeddelelse.

”Vores bar har været forbi flere danske byer, og nu er turen kommet til Aalborg. Vi glæder os enormt meget til at hilse på de mange nordjyder, der lægger vejen forbi vores sampling-bar.

Her kan de få en pause fra dagens gøremål og nyde en kold Tuborg Classic 0,0,” siger Nanna Leth, senior brand manager for Carlsberg Danmarks alkoholfri produkter.

Har været en stor succes

Tuborg Classic 0,0 blev lanceret i april, og siden da har mange danskere taget den alkoholfri øl ned fra hylderne.

”Danskerne har virkelig taget Tuborg Classic 0,0 til sig, og på få måneder er den blevet den næststørste alkoholfri øl på det danske marked1, hvilket vi er meget stolte af.

Den alkoholfri variant er stadig brygget på en mørkere malt end en almindelig pilsner og har derfor en lidt sødere og fyldigere smag, og det er noget, som danskerne virkelig godt kan lide,” siger Nanna Leth.

De seneste tal viser, at flere danskere skænker en alkoholfri øl i glasset. De seneste 12 måneder er salget af alkohol fri øl således steget med 16 procent.2

Hos Carlsberg Danmark har man da også en ambition om at have endnu flere alkoholfri øl på landets butikshylder og bardiske.

”Vores vigtigste opgave er sikre et fællesskab, hvor ingen føler sig udenfor uanset, hvad de har i glasset. Hos Carlsberg har vi et stort udvalg af alkoholfri varianter, og vi vil gerne udvide segmentet med endnu flere alkoholfri øl. Forbrugerne skal altid kunne skåle i en alkoholfri øl inden for vores største ølmærker,” siger Nanna Leth.

Alkoholfri øl må have en alkoholprocent på max 0,5%.

Del artikel

Andre læser også