Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den sjoveste dag: Derfor skal du holde din polterabend hos FunCenter Aalborg

Af Redaktionen

I 2023 blev der foretaget 31.582 vielser i Danmark. Med til en vielse hører der også en polterabend, hvor veninderne og vennerne fejrer den store begivenhed.

Mange vielser er placeret om sommeren, hvilket betyder, at foråret er højsæsonen for polterabender.

Det er noget, der kan mærkes i FunCenter Aalborg, der siden år 2010 har arrangeret events for private og erhverv.

En stor del af de gæster, der besøger FunCenter Aalborg i foråret, er gæster der skal til polterabend.

I takt med alderen på bruden og gommen er steget, er formålet med polterabenderne ændret. Førstegangsviede er i gennemsnittet nu 35,9 år for mænd og 33,7 år for kvinder.

Den sjoveste dag: Derfor skal du holde din polterabend hos FunCenter Aalborg

Det er især blandt herre-polterabender, at indehaver Jan Olsen ser en anden tendens end tidligere og udtaler;

”Før i tiden handlede det meget om at ydmyge gommen og straffe ham med udklædning som baby med ble på eller dametøj, samt forskellige straffe og udfordringer. Og så skulle gommen gerne drikkes under bordet, så han ikke kunne huske noget.

Polterabender nu er ofte en anden type arrangement end tidligere. Nu handler det i højere grad om at få skabt nogle gode minder sammen, fejre venskabet og sørge for at gæsterne lærer hinanden at kende inden brylluppet, således udgangspunktet for en god bryllupsfest er lagt. Polterabenderne er i FunCenter også blevet større, så der er flere inviterede til polterabenderne end tidligere.”

Den sjoveste dag: Derfor skal du holde din polterabend hos FunCenter Aalborg

Populære valg med egen instruktør

I FunCenter Aalborg tilbyder de mange typer af aktiviteter, og alt fra få timers underholdning til heldagsarrangementer.

Der er altid en erfaren instruktør/vært med ved aktiviteterne som sørger for, at humøret og sikkerheden er i top under arrangementet.

Blandt herrepolterabenderne er Paintball og Eventhallerne med Bueskydningsbattle, Promille hockey og Bubble soccer et stort hit.

Når det bliver varmere er Kajak Polo også begyndt at vinde frem. Paintballbanen er en af de få der tilbage i Nordjylland.

For damepolterabenderne er det Escape rooms der ligger i toppen, sammen med de aktiviteter i Eventhallerne som ikke er så fysiske, og ikke kræver omklædning til sportstøj.

Det er især Lokumsræs, Fun Animal Race og samarbejdsaktiviteterne der bliver booket her.

Masser af sjov uden budgettet løber løbsk

En af årsagerne til, at FunCenter Aalborg er et populært valg til afvikling af polterabender, er det høje serviceniveau og fleksibiliteten. Budgettet er altid en debat til planlægningsmøderne for polterabenderne.

I FunCenter betaler gæsterne kun for det antal der møder op og deltager.

Så er der nogle syge på dagen, hænger de resterende gæster ikke på den betaling.

Den sjoveste dag: Derfor skal du holde din polterabend hos FunCenter Aalborg

Eventcenteret giver også fleksibilitet, hvis en gæst f.eks. kun er med til Eventhallerne men ikke til Paintball, så betaler gæsten kun for Eventhallerne, og blot kigger på, når der spilles paintball.

På den måde kan hver enkelt deltager selv bestemme sit polterabendbudget. Der betales først på selve dagen, så besværet med at opkræve pengene som arrangør er også elimineret gennem FunCenters servicepolitik. 

Spisning og heldags arrangement

Mens nogle gæster besøger FunCenter et par timer til aktiviteter, er der andre der lægger hele polterabendprogrammet i FunCenters hænder, så der ikke skal tænkes på transport under selve arrangementet.

FunCenter ligger i gåafstand til Aalborg centrum, hvilket gør det nemt, hvis gæsterne skal besøge midtbyens beværtninger og natteliv.

Eventcenteret tilbyder mange forskellige aktiviteter, og på den måde kan hele dagen afholdes på et samlet sted.

Der kan lægges pauser ind mellem aktiviteterne, hvor det er muligt at booke et gratis bord i cafeområdet.

Alt spiseligt kan medbringes i FunCenter – det er blot drikkevarerne der skal købes i cafeen. Muligheden for at booke pauser, med egne indslag og selv stå for mad og snacks, er noget som mange benytter sig af.

Trenden med at hygge sig og få gode oplevelser sammen, er i fokus ved tidens polterabender. Skal det være nemt, kan FunCenter Aalborg også stå for maden til arrangementet.

Den sjoveste dag: Derfor skal du holde din polterabend hos FunCenter Aalborg

Vejret spiller ikke en rolle

Med det utilregnelige forårsvejr satser flere og flere på indendørsaktiviteter, så regnvejr ikke spolerer den store mindeværdige dag.

Alle FunCenters aktiviteter er indendørs – selv den store paintballbane. Den eneste aktivitet der foregår udendørs er Kajak Polo ved Østre havn.

FunCenter Aalborg har sammensat en række populære pakker til henholdsvis polterabender for kvinder og polterabender for mænd.

Læs mere om polterabend for mænd her.

Læs mere om polterabend for kvinder her.

Del artikel

Andre læser også