Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Politiet udtaler: Endnu en mistænkt er blevet anholdt i alvorlig voldssag

Af Nathalia Hentze Nielsen
Arkivfoto. Presse-fotos
Arkivfoto. Presse-fotos

Nu er der nyt fra den alvorlige voldssag, der blev begået i Aalborg den 26. november 2023.

Tidligere i dag, den 8. januar 2024, skred Nordjyllands Politi til anholdelse af en 28-årig mand.

Det gør ham til den fjerde anholdte i sagen, da en mand den 30. november 2023 og yderligere to mænd den 13. december måned 2023 blev varetægtsfængslet.

Samtidig efterlyser politiet fortsat en 22-årig mand, som man sætter i forbindelse med denne dybt alvorlige sag.

Det oplyser lederen af politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam, i en pressemeddelelse.

Efterlyser mand

Sagen – som den 28-årige altså nu er anholdt i og den 22-årige stadig efterlyst til – omhandler flere kriminelle forhold, nemlig en sag om kvalificeret vold, røveri samt frihedsberøvelse.

Disse forhold er alle begået i Aalborg i tidsrummet fra den 26. november 2023 om aftenen til den 27. november 2023 om morgenen.

”Vi sigter ham for alle forholdene, der efter vores opfattelse er begået i forening med de øvrige fire mistænkte mænd i sagen,” siger politikommissær Kenneth Rodam.  

”Vi har eftersøgt ham aktivt i offentligheden siden den 13. december sidste år, hvor han over for os, via sin forsvarer, tilkendegav, at han ikke ønskede at melde sig selv – selvom han allerede dengang vidste, at vi søgte efter, og det han slet ikke være i tvivl om,” lyder det videre fra Kenneth Rodam, der kraftigt opfordrer ham til at melde sig selv til politiet. Straks. 

”Vi leder aktivt og målrettet efter ham, og vi rykker på de spor, vi får ind om hans opholdssted,” fastslår efterforskningslederen, der opfordrer alle med kendskab til hans opholdssted – eller med informationer i sagen i almindelighed – om at rette henvendelse til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Den anholdte 28-årige mand skal i løbet af i morgen, den 9. januar 2024, fremstilles i et grundlovsforhør i retten i Aalborg. Yderligere tre mænd sidder i forvejen varetægtsfængslet i sagen.

Del artikel

Andre læser også