Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt i Mia-sagen: Politiet sigter to personer for drab

Af Emil Kjær Jørgensen
Forsvundne Mia
Foto: Privat
Forsvundne Mia Foto: Privat

To anholdte – politiet arbejder på to adresser

Nordjyllands Politi skred i dag, kl. 11.20, til anholdelse af to nordjyske mænd på 36 år. Politiet sætter dem i forbindelse med sagen om den savnede 22-årige kvinde. Politiet arbejder i øjeblikket på to adresser i Vendsyssel.

Det var intens efterforskning kombineret med videomateriale og henvendelserne fra borgerne om bilen, der førte Nordjyllands Politi på sporet af de to personer.

”Tilsammen har dette intense forløb gjort, at vi i dag kunne skride til anholdelse af to mænd. De sidder aktuelt til afhøring hos politiet,” siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Stort efterforskningsarbejde forude

Vicepolitiinspektøren oplyser, at politiet i øjeblikket arbejder på to adresser i henholdsvis Østervrå og Flauenskjold.

”Vi kommer til at arbejde på disse to adresser i lang tid fremover. Vi har et stort efterforskningsarbejde foran os med tekniske undersøgelser, afhøringer, forhøringer og meget mere.”

Nordjyllands Politi kan ikke udtale sig yderligere af hensynet til den igangværende efterforskning og til de pårørende i sagen. Nordjyllands Politi ved, at det efterlader en række ubesvarede spørgsmål om sagens nærmere omstændigheder.

Nyt i Mia-sagen: Politiet sigter to personer for drab
Presse-fotos.dk
Nyt i Mia-sagen: Politiet sigter to personer for drab
Presse-fotos.dk

Dog kan Frank Olsen oplyse, at politiet har fundet en bil på den ene adresse, der formentlig er identisk med den bil, som samler Mia op på Vesterbro i Aalborg søndag morgen.

”Vi beder om pressen og offentlighedens forståelse for, at politiet nu har et stort og omfattende arbejde med at kortlægge hele forløbet før, under og efter, at den 22-årige kvinde forsvandt,” siger vicepolitiinspektør Frank Olsen, der retter en stor tak til offentligheden og medierne for deres mange henvendelser i sagen.

”De har været medvirkende til, at vi hurtigt har kunnet skride til anholdelse. Tak.”

Den savnede 22-årige er endnu ikke fundet.

Politiet sigter de to anholdte mænd for drab.