Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har brug for vidner: Politiet ved ikke, hvor de skal lede efter Mia

Af Redaktionen
Forsvundne Mia
Foto: Privat
Forsvundne Mia Foto: Privat

Efter Nordjyllands Politi udsendte en efterlysning af en mørk personbil, der er meget interessant for efterforskningsarbejdet, har op til 100 mennesker ringet ind omkring den 22-årige kvinde Mia Skadhauge Stevn.

På trods af det har politiet dog ikke mange spor at gå efter, indrømmer lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen, over for TV 2 tirsdag morgen.

“Vi ved ikke, hvor vi skal lede efter hende”, udtaler han til TV 2.

Mia Skadhauge Stevn forsvandt efter en bytur i Jomfru Ane Gade i Aalborg natten mellem lørdag og søndag d. 5. og 6. februar 2022.

Har brug for vidner: Politiet ved ikke, hvor de skal lede efter Mia
Foto frigivet af politiet

Leder efter vidner

Den 22-årige kvinde beskrives som omsorgsfuld, og derfor er politiet meget bekymret for hende.

“Det er helt unormalt, at hun nu på tredje døgn ikke har givet lyd fra sig,” siger Frank Olsen til TV 2.

I en pressemeddelelse mandag aften uddyber de, at Mia bevægede sig fra Jomfru Ane Gade og videre mod Borgergade og derpå ad Vesterbro mod syd, hvor hun gik på det vestlige fortov. Her blev hun, viser videoovervågning, ud for Vesterbro 99 ved supermarkedet Netto – kl. 06.09 – samlet op af en mørk bil. 

”Bilen standsede kort op, og vi kan se, at Mia satte sig ind, hvorpå bilen kørte ad Vesterbro i sydlig retning. Derpå ved vi ikke, hvor bilen kørte hen. Det er det, som vores efterforskning blandt andet skal kortlægge præcist,” siger Frank Olsen, der dog fastslår:  

”Men tilsammen gør disse oplysninger, at vi arbejder ud fra en formodning om, at Mia muligvis er blevet udsat for en forbrydelse.”   

Nordjyllands Politi arbejder ud fra en formodning om, at der kan være tale om en såkaldt pirattaxa.

Vicepolitiinspektøren opfordrer personer, der har været i området omkring Vesterbro ved Netto på det tidspunkt, dvs. omkring kl. 06.00 søndag morgen, til at rette henvendelse til politiet på telefon 114.   

Over for B.T. understreger Frank Olsen kraftigt, at enhver form for hjælp er velkommen.

“Vi har enormt brug for vidner. Jeg har brug for, at borgere i og omkring Aalborg midtby bliver aktiveret.

Jeg har brug for iagttagelser gennem videoovervågning. Det kan være busser, taxa eller biler, hvor der er monteret video på. Det må ikke slettes, og det forsøger vi at sikre os. Og folk, der har taget billeder eller video omkring Jomfru Ane Gade er, må gerne sende det til os,” udtaler han.

Han uddyber, at hun stod i 10-15 sekunder før, hun steg ind i den mørke bil, men at de ikke er blevet klogere på bilens mærke.