ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Politiet i ny appel i mystisk sag: Har ingen set denne unge mand?

Af Redaktionen

I sidste uge sendte Nordjyllands Politi en efterlysning ud på en ung græsk turist, der ankom til Aalborg.

Den forsvundne unge mand, der hedder Nikolaos Isidoros Theodoridis, dukkede ikke op til den planmæssige afrejse d. 2. december 2019.

Nu er politiet ude med en ny appel for at få spredt budskabet.

Lederen af politiets efterforskning i sagen, politikommissær Kenneth Rodam, oplyser, at politiet i de sidste uger har ledt efter den unge mand i Nordjylland.

”Vi har i den seneste tid foretaget adskillige efterforskningsskridt i sagen i et forsøg på at finde frem til den eftersøgte unge mand. Uden held,” siger politikommissæren, og han tilføjer, at politiet på nuværende tidspunkt ikke har flere spor at gå efter i sagen.

”Derfor appellerer vi til, at man ringer til os på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen,” lyder opfordringen fra Kenneth Rodam.

Politiet i ny appel i mystisk sag: Har ingen set denne unge mand?

Ankom med fly i november

Nordjyllands Politi ved, at Nikolaos Isidoros Theodoridis ankom til Aalborg med et fly fra København tirsdag den 26. november kl. 2350.

Han kontaktede sin familie kort efter sin ankomst, og derpå forlod han Aalborg Lufthavn.

Nikolaos Isidoros Theodoridis var, da han forlod Aalborg Lufthavn, iført en lys jakke, mørk trøje med lyst print på brystet, sorte bukser og mørke sko.

Han medbragte desuden en mørk rygsæk.

Politiets efterforsknings-arbejde har siden dokumenteret, at han kort efter sin ankomst havde taget ophold i det centrale Nørresundby.

”Men derefter har vi ingen informationer om hans færden, og det gør os bekymrede for ham, fordi ingen har hørt fra ham i mere end tre uger.

Så hvis man har hørt eller set den unge mand eller har andre informationer i sagen, så vil vi meget gerne høre om det – fordi det kan give os nogle nye spor at gå efter,” siger Kenneth Rodam.

Nikolaos Isidoros Theodoridis’ signalement, er:
mand, 19 år, 170 cm høj, tynd, brunt hår og brune øjne

Del artikel