Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hårdt ramt: Over 40 ansatte på politigården i Aalborg smittet med Corona

Af Michael Qureshi

Nordjyllands Politi har travlt med at håndhæve restriktioner i forbindelse med Corona.

Men internt er man også presset. Især på politigården i Aalborg er man hårdt ramt af mange smittede med Covid-19. Det skriver Nordjyske.

Helt præcist er 41 medarbejdere i Nordjyllands Politi med kontor i Aalborg konstateret positive med Corona, og adskillige har fået positive svar de seneste dage.

Derudover er en lang række kolleger til de smittede hjemsendt, fordi de har været i nær kontakt.

“Vi har strammet op på vores procedurer for at sikre, at vi kan bryde denne smittekæde. Vi skal stoppe smittespredningen,” siger chefpolitiinspektør Karsten Hansen til Nordjyske.

Politiet kommer når der brug for dem

Han fortæller, at det primært er tre-fire afdelinger hos politiet, som er påvirket af den udbredte smitte, og især efterforskningsafdelingerne er hårdest ramt.

Han slår dog klart fast over for Nordjyske, at borgerne ikke har grund til at bekymre sig omkring, hvorvidt politiet kommer, når der er brug for dem.

Mere synlige nytårsaften

Politidirektør Anne Marie Roum Svendsen har også tidligere i dag understreget, at der vil være mere politi på gaden i løbet af nytårsaften – især i Aalborg.

“Vi har ekstra patruljer på arbejde hele nytårsaften og nytårsnat, så vi kommer til at være mere synlige i gadebilledet end normalt, og vores folk er klar til gå i dialog og minde borgerne om reglerne – både i forhold til fyrværkeri og corona-restriktionerne,” siger politidirektør Anne Marie Roum Svendsen.