ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kaldt ud til Østre Havn: Politiet frygtede ny drukneulykke

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Natten til lørdag nåede Nordjyllands Politi, at tænke det værste. Nemlig at der skulle være sket endnu en drukneulykke ved Aalborg havn ligesom i sagen om 21-årige Oliver Ibæk Lund, der på tragisk vis druknede for nogle uger siden.

Politiet blev kaldt til Østre Havn klokken 01.26, da en person, der bor på Stjernepladsen kunne høre panisk råben. Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen, til B.T. 

Da Politiet på det tidspunkt ikke kunne afvise, at råbene netop kom fra vandet, både brandvæsenet og en helikopter kaldt til stedet.

Helikopteren når dog ikke langt, før det heldigvis viser sig, at de paniske råb ikke kom fra havnen, men fra en fuld 27-årig mand, der står mellem bygningerne.

“Vi får fat i ham og finder ud af, at han bor i området og ikke kan finde hjem. Først nægter han at have råbt, men anmelderen spiller et lydklip, hun optog, og så siger han ‘nårh ja, det var da det, jeg sagde’,” siger Karsten Højrup Kristensen til B.T.

Politiet understreger, at de hellere vil være på den sikre side, hvis de mistænker en mulig drukneulykke, og at de derfor altid sender et talstærkt mandskab ud.

Del artikel