Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

24-årig anholdt for knivstik i gågade: Politiet eftersøger flere gerningsmænd

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Okan Gültekin
Foto: Okan Gültekin

Anklagemyndigheden i Nordjyllands Politi fremstiller i dag kl. 12.00 en 24-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg. Manden blev anholdt i går aftes og er sigtet for kvalificeret vold i forbindelse med en voldsepisode og knivstikkeri i Algade.

To formodede medgerningsmænd opfordres til at melde sig til politiet.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

I dag kl. 12.00 fremstiller anklagemyndigheden i Nordjyllands Politi en 24-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg.

Manden er fra Aalborg og blev anholdt i går aftes den 17. april omkring klokken 20.00, fortæller politiets efterforskningsleder i sagen:

”Den 24-årige er bl.a. sigtet for at overtræde straffelovens § 245 (kvalificeret vold) i forbindelse med en omtalt voldsepisode og et knivstikkeri, som fandt sted midt i Algade i Aalborg om eftermiddagen den 2. marts 2023,” forklarer politikommissær Kenneth Rodam.

To mænd eftersøges fortsat aktivt

Nordjyllands Politi har tidligere beskrevet voldsepisoden og knivstikkeriet, og politikommissæren understreger, at politiet fortsat efterforsker sagen, som man ser på med stor alvor og har tænkt sig at følge til dørs:

”Selv om denne voldsepisode med al sandsynlighed var et internt anliggende i et kriminelt miljø og derfor ikke bør give anledning til generel utryghed, så er knivstikkeri i det offentlige rum helt, helt uacceptabelt,” siger Kenneth Rodam og slutter med en klar opfordring:

”Vi har alle ambitioner om at stille alle medvirkende til ansvar. Derfor opfordrer vi også de to 25-årige mænd, som vi p.t. aktivt eftersøger, til at melde sig. Vi betragter dem som medgerningsmænd og formoder, at de udmærket ved, at vi leder efter dem.”

Del artikel

Andre læser også