Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter indbrudsbølge: Politiet efterlyser disse personer

Af Emil Kjær Jørgensen

Nordjyllands Politi offentliggør nu billeder af to personer, der sættes i forbindelse med en række indbrud i Gistrup og senest Støvring.

Genkender du mændene eller har oplysninger i sagen, så kontakt politiet på 114.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Foråret og sommeren har desværre budt på flere indbrud i Gistrup, og sidste weekend gik det ud over Støvring. En række efterforskningsskridt har givet Nordjyllands Politi grund til at tro, at det er de samme gerningspersoner, der er på spil i disse byer.

Det er særligt smykker, ure og kontanter, der har været tyvenes mål, og indbruddene er primært lavet i de mørke timer i weekenderne.

Efterforskningsleder ved Nordjyllands Politi, politikommissær Ulf Munch Sørensen, har i den forbindelse en klar opfordring til borgerne:

”Hjælp fra årvågne borgere er ofte en vigtig håndsrækning, når vi efterforsker sager. Vær derfor, for tiden, særligt opmærksom på personer og/eller køretøjer i dit nærområde. Det gælder for alle nordjyder i almindelighed, men selvfølgelig i særdeleshed for jer, der bor i de aktuelt berørte områder: Gistrup og Støvring.”

Han fortsætter:

“Oplysninger fra borgerne kan hjælpe os på flere måder. Det kan f.eks. helt konkret føre til, at vi rent faktisk pågriber mistænkte personer, men oplysningerne kan også være med til at fastlægge deres færden, hvilket kan være vigtige spor i en efterforskning og senere endda et væsentligt bevis i en retssag.”

Ulf Munch Sørensen opfordrer også til, at man gennemser sin eventuelle video-overvågning – ikke mindst hvis man bor i Gistrup og Støvring. Politikommissæren siger:

”Ring 114, hvis du ser noget mistænkeligt på din overvågning. Vi har ved flere lejligheder set, at tyve bevæger sig ind i indkørsler og carporte i deres jagt på huse, som de kan begå indbrud i.”

De fotos der nu offentliggøres er næste skridt i sagen. Nordjyllands Politi har tidligere offentliggjort signalementer af to mistænkte mænd.

Det er vigtigt at bemærke at gerningsmændene er iført mørkt tøj, selvom det på billederne ser lyst ud grundet kameraets night vision.

Mistænkt A

Signalement: Lys i huden, bærer en mørk kasket (formentligt Oakland Athletics) med et American League mærke på venstre side, mørk jakke med hætte, brystlomme på venstre bryst med lynlås, mørke joggingbukser, bærer handsker med refleks, samt iført mørke New Balance sko.

Efter indbrudsbølge: Politiet efterlyser disse personer

Mistænkt B

Signalement: Lys i huden, bærer kasket, mørk jakke/skaljakke med hætte, halsedisse, rygsæk, handsker med refleks, samt tennissko – muligvis Adidas (striber).

Efter indbrudsbølge: Politiet efterlyser disse personer

Del artikel

Andre læser også