Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Politianmeldt: Slut med sommeraftener på SMAEK

Af Stine Kjølby Christensen

Det er ikke mere end to weekender siden, at den nye restaurant SMAEK annoncerede, at de hele sommeren ville invitere til stemningsfulde sommerfester på deres overdådige terrasse.

Et koncept, der har vist sig at være en stor succes, og siden har fredag og lørdag budt på kolde drinks, varme fakler til lyden af sprøde DJ-toner i bløde loungemøbler helt frem til klokken 3.

Men nu er det slut.

Restaurant SMAEK modtog i går aftes en besked fra politiet om en anonym anmeldelse: lydniveauet fra terrassefesten var til gene.

Konsekvensen af dette blev, at politiet nu har givet SMAEK forbud mod at spille nogen former for udendørs musik fremadrettet.

Det betyder også, at terrassen fremover skal ryddes for gæster til midnat, og at alle døre og vinduer skal holdes lukkede.

Terrassefest blev til saunahytte

En situation, som SMAEK og deres gæster bestemt ikke nød i går, da temperaturene nærmede sig de 30 grader og gennemtræk nu var blevet forbudt.

Derfor vælger SMAEK i aften at lukke restauranten allerede kl. 00.

De har dog allerede modtaget stor støtte og opbakning fra deres gæster, der blandt andet sætter spørgsmålstegn ved at restauranten jo befinder sig i et i forvejen festligt område med Jomfru Ane Gade blot et par hundrede meter derfra.

Restauranten håber fremadrettet at finde et kompromis, der tilgodeser alle.

Del artikel