ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dialogmøde: Politi og kommune vil diskutere tryghed i nattelivet med byens unge

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

I forbindelse med at to unge mennesker for nyligt mistede livet i forbindelse med Aalborgs natteliv, har debatten været fyldt med forslag om, hvordan nattelivet kan gøres tryggere for unge.

Aalborg Kommune og Nordjyllands Politi vil nu direkte i dialog med de unge selv. Derfor afholdes et særligt ide-møde i Studenterhuset, Gammeltorv onsdag d. 9. marts kl. 19.00-21.00.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

“Vi hører, at der er unge, der føler sig utrygge i nattelivet. Det er naturligt oven på de sidste ugers begivenheder, men sådan skal det ikke være fremadrettet. Vi vil gerne have, at en tur i byen skal være en både tryg og sjov oplevelse for de unge.

Vi har allerede fået mange forslag ind fra borgere, erhvervslivet og politikere. En stor tak for det. Nu vil vi også gerne høre de unges tanker og overvejelser om et trygt natteliv i Aalborg. Hvad tror de, der vil virke i praksis?” siger rådmand Nuuradiin S. Hussein, Job og Velfærd.

20200611LHO311.jpg

Nordjyderne skal være trygge, hvor livet leves

Der lyder også fra politidirektør Anne Marie Roum Svendsen en klar opfordring til alle unge om at bruge muligheden for at få ideer og holdninger frem.

“Tryghed er politiets absolutte kerneopgave. Nordjyderne skal være trygge dér, hvor livet leves. Så vi vil meget gerne høre de unge selv sætte ord på, hvad der fylder for dem, når de går i byen. De unges input kan vi bruge i politiets daglige arbejde og i vores Tryg Aalborg-samarbejde med kommunen,” lyder det fra politidirektøren.

IMG_3414.jpg

Både Nuuradiin S. Hussein og Anne Marie Roum Svendsen understreger, at de først og fremmest er der for at lytte til de unges synspunkter, men de vil også gerne fortælle om, hvad kommunen og politiet gør i forvejen.

“Aalborg Kommune og Nordjyllands Politi arbejder videre med de forslag, der kommer ind til Tryg Aalborg-samarbejdet, og alle borgere er velkomne til at gå ind på tryg.aalborg.dk og sende os en besked.

Hvad: Ide-møde
Hvor:  Studenterhuset, Gammeltorv
Hvornår: Onsdag d. 9. marts kl. 19.00-21.00.

Del artikel