ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pokémon GO Tour rammer Aalborg: Er du byens bedste jæger?

Af Michael Qureshi

Pokémon GO-dillen har ramt globalt i løbet af sommeren.

Overalt ser man unge som gamle rende rundt i gadebilledet og kigge ned i deres telefoner. Der er flere steder i Aalborg, hvor der nærmest er større forsamlinger om aftenen, fordi det er Pokémon GO hot spots.

Nu kommer Pokémon GO Tour også forbi Aalborg. Det sker i morgen lørdag den 13. august.

Det er Danmarks førende spilmedie Pixel.tv, der laver en turné rundt omkring i landet, hvor de sørger for en masse sjove og spændende aktiviteter i forbindelse med Pokémon GO-spillet.

Der er tale om en helt speciel jagt, hvor blandt andet Thomas Bense, spileksperten der er kendt fra TV2 og Pixel.tv, vil være til stede ved basen i Friis Shoppingcenter. Her kan du tjekke ind til Pokémon-jagt, tilmelde dig forskellige konkurrencer og ikke mindst møde andre Pokémon GO spillere.

Pokemon i Aalborg
Pixel.tv er Danmarks største spilmedie, og Thomas Bense er ofte i Aalborg i forbindelse med gaming

Pixel.tv’s Pokémon jagt foregår over 4 timer med start klokken 11 på pladsen ved Inspiration på plan 0. Friis Shoppingcenter og Pixel.tv sørger for, at der er ekstra meget at gå på jagt efter og pynter stedet op, så det vil være i de helt rigtige rammer. Der er en hovedpræmie til dagens Pokémon træner, men også løbende lodtrækning om præmier blandt alle, der er med.

Du kan læse mere om eventet her

Del artikel

Andre læser også