Pokémon bliver aldrig kedeligt 

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Pokémon har været populært blandt børn og vokse i rigtig mange år, og der er ikke noget, der tyder på, at det er på vej væk. Pokémons evne til at forny sig, holde sig relevant og følge med i bølgen gør, at nutidens børn er lige så glade for de små virtuelle monstre, som børn var for 20 år siden. Det betyder derfor også, at alt, der har med Pokémon at gøre, typisk vil falde i god jord blandt de unge.  

Støt op om interesserne 

Det er normalt for børn at blive rigtig glade for visse spil og legetøj, og alt, der har med dette at gøre er derfor uvurderligt i deres øjne. Hvis forældrene støtter op om disse interesser, føler børnene sig typisk mere set og hørt i hverdagen. Det er derfor en god idé at være villig til at lytte efter, når børnene gerne vil fortælle om alle de små sjove væsner, der findes i Pokémon universet, og om hvor mange de nu har fanget i dag. 

Pokémon er et af de brands, der har taget store skridt for at holde sig relevant, og det kunne blandt andet ses måde mobilspillet Pokémon Go, der blev lanceret i 2016. Dette spil gjorde op med fordommen om, at spil betyder, at man ikke får rørt sig. Appen blev en enorm succes blandt både voksne og børn og selv i dag, 4 år efter, er der stadig mange, der spiller spillet på deres mobil. 

Pokémon er altså på mange måder en sund og sjov interesse for børnene, der lægger op til at få dem til at røre sig, men også støtter op om en sund og livlig fantasi. Og hvis du som forælder viser en interesse for emnet, vil børnene helt sikket elske at fortælle mere om det. 

Den oplagte gave til både børn og voksne 

Selvom Pokémon måske mest bliver set som noget for børn, så er der stadig masser af voksne, der elsker de klassiske spil, og som trofast følger med, når nye spil bliver udgivet inden for serien. Pokémon merchandise er derfor en rigtig god gaveidé til både børn og voksne med interesse i spillene, kortene eller tegnefilmene. Der er masser af sjovt merchandise at finde, og der er gode chancer for, at det vil falde i rigtig god jord – især hos børnene, der vil elske at tage deres kærlighed for Pokémon med ud i den virkelige verden med legetøj, rygsække og meget andet. 

Hvis der er en Pokémon fans fødselsdag i kalenderen, der hurtigt nærmer sig, er Pokémon merchandise altså en rigtig god gaveidé. Du kan altså hurtigt få købt en gave, der i høj grad vil blive påskønnet. 

Pokémon tema til børnefødselsdagen 

Som nævnt så er alt, der har med Pokémon at gøre uvurderligt i øjnene af et barn, der elsker spillet. Pokémon er derfor også det helt perfekte tema til den næste børnefødselsdag. Igen viser du som forælder, at du interesserer dig for og lytter til, hvad det er vigtigt for dit barn, og når barnet er en vis alder, så kan det altså sagtens være, det er Pokémon, der fylder allermest i deres liv. 

Det er muligt at finde masser af flot Pokémon fødselsdagspynt, der gør det nemt at gøre børnefødselsdagen flot, sjov og festlig. Køb festligt engangsservice, festhatte og andet pynt, der sætter Pokémontemaet helt i centrum.  Hvis barnets venner også godt kan lide Pokémon er det især et oplagt tema, og børnene I kan endda gøre det til en udklædningsfest, hvor hvert barn klæder sig ud som sin yndlingspokémon. Det bliver uden tvivl en sjov og uforglemmelig fest, som dit barn vil sætte stor pris på.