Plantekrig i Aalborg: Espresso House åbner i Plantorama

Skrevet af: Michael Qureshi

I går kunne man læse, at Aarhus-kæden Billig Blomster satser massivt på Aalborg og åbner et gigantisk havecenter i City Syd på lørdag.

Det er nærmest lige for snuden af Plantorama, der har været den helt store spiller på genren i Aalborg hidtil. Men Plantorama spiller nu et stort es i “plantekrigen”, når der fredag åbner en Espresso House i havecenteret.

Det er blevet en kæmpe succes på Sjælland med en kaffebar i de enorme Plantorama-butikker, og nu rykker den trend så videre til Aalborg.

Åbner også Aalborgs største kaffebar

Det var oprindeligt Baresso, der blev integreret i Plantorama. Siden er kaffekæden opkøbt af Espresso House, der blandt andet også åbner Aalborgs største kaffebar i midtbyen. Læs om det lige her.

I Hillerød har man eksempelvis set en fantastisk kobling mellem Plantorama og Espresso House.

“Vi har tilmed busser med gæster, som kommer kørende for at se havecentret, hygge lidt og få en kop kaffe. Derfor er var vi ikke i tvivl om, at vi vil have det nye Espresso House ind og gøre det endnu bedre, nu hvor vi har muligheden for det,” sagde centerchef for Plantorama Hillerød til lokalavisen Hillerødposten.

Plantorama Aalborgs Facebook-opslag om Espresso House-åbningen har i hvert fald også fået en masse medvind og positive kommentarer.

Så fremover får Plantoramas kunder muligheden for at købe blomster, planter og andet til haven og hjemmet for så at slutte af med en lækker kop kaffe og måske noget sødt.