Plads til mange flere: NAM åbnede i dag deres nye flotte restaurant

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Michael Qureshi

Den 1. september slog Restaurant Nam dørene op for et spændende social dining-koncept i Aalborg.

Siden er den lille intime restaurant på Vesterbro blevet taget rigtig godt imod med fulde borde i weekenderne og på langt de fleste hverdage. Det er gået så godt, at Nam i dag er åbnet i en ny og langt større udgave.

Vi fik lov til at komme ind og smugkigge med kameraet, inden den officielle åbning. Som man kan se på billederne, så er stilen fra de tilstødende lokaler bevaret, og vi er ikke i tvivl om, at Nam blot øger deres nuværende succes.

Aalborg-parret Kim Jeppesen og Anne-Marie Menendez slog til, da nabolokalerne blev ledige efter spisestedet Mashawi på Vesterbro 76 lukkede.

Siden marts har de haft været i gang med en fuld renovering for at skabe den hyggelige og intime stemning, der er kendetegnet for den oprindelige restaurant.

Så selv om det bliver en større restaurant nu med plads til ca. 70 gæster, så har man i opbygningen af lokalerne været omhyggelige med at trække den samme atmosfære over videre.

“Det er ikke så lang tid siden vi var i gang med at renovere det der blev det oprindelige Nam, så vi er efterhånden vant til at trække i arbejdstøjet og have håndværkere rundt omkring os. Nu er vi endelig klar til at modtage gæster i nye rammer, og vi håber selvfølgelig, at det bliver taget godt imod,” siger Kim Jeppesen.

Aalborg-parret Anne Marie og Kim som står bag Nam Social Dining & Drinks

Han tilføjer;

“Vi får nu et større sted. Her er det lidt vigtigt for os at fremhæve, vi gerne vil videreføre stemning, intimitet og atmosfære fra vores nuværende lokaler over i de nye lokaler og ikke kun ønsker at øge kapaciteten. Hygge, afslappethed og det uformelle er stadig essensen uanset vores størrelse,” forklarer Kim Jeppesen.

Man har også stadig de gamle lokaler, som nu laves om til private dining room til selskaber med plads op til 30 personer.

Hitter til vands i København: Nu rykker GoBoat til Aalborg og London