Succeskæde udvider: Pizza Hytten åbner restaurant nummer to i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Pizza Hytten
Foto: Pizza Hytten

Det er gået stærkt, siden Pizza Hytten slog dørene op i Guldsmedgade i Århus i starten af 2019.

I juni 2020 var de allerede klar til at åbne første restaurant her i Aalborg på Boulevarden, og nu afslører de, at de åbner endnu en restaurant – og endda i madgaden over dem alle.

I Reberbansgade 13A, hvor der indtil for nyligt har været en vietnamesisk restaurant, kan pizzahungrende aalborgensere snart få stillet sulten.

Det skriver Pizza Hytten i en pressemeddelelse.

Pizza Hytten på Boulevarden

Sådan er konceptet

Pizza Hytten er baseret på et pizzakoncept skabt af en familie fra Sicilien, som efter 25 år med egen pizzarestaurant i det sydlige Italien har bragt deres egne autentiske opskrifter med til Danmark for at give os alle en lille bid af Sicilien.

Og det har ramt danskerne direkte i smagsløgene. Også i Aalborg, hvor personalet i restauranten har kæmpet for at følge med efterspørgslen fra kunderne.

I det første leveår blev Pizza Hytten kåret som leverandør af ”Århus bedste pizza 2019” og er blevet vurderet til at være landets bedste til takeaway af Bo Bedre.

Senest har Pizza Hytten prydet forsiden af BT med overskriften ”Ny pizzakæde indtager Danmark”. Og det er nøjagtigt hvad Angelo Zirafi og resten af familien fra Sicilien gør.

Omgivelserne er autentiske, historien er troværdig og stemningen er hyggelig. Det er imidlertid lige meget, hvis ikke smagen er i top. Og det er den.

”Nogle af hemmelighederne er en dej, der har hævet i op til 72 timer, et righoldigt udvalg af italienske råvarer og bagningen, som foregår i en gas- og brændefyret stenovn. Det får bevisligt kunderne til at komme igen og igen. Vi har allerede rigtig mange stamkunder – og vi elsker det”, fortæller Angelo Zirafi.

Foto: AarhusUpdate

En siciliansk succes med vokseværk

Det italienske familietræ forgrener sig med lynets hast, og i løbet af bare et års tid er en enkelt restaurant blevet til mange flere. Snart kan Pizza Hytten præsentere syv restauranter i Århus, to i Aalborg og restauranter i Randers, Horsens og København.

Familien fra Sicilien med Angelo i spidsen har fundet familiemedlemmer, venner og bekendte med italiensk baggrund og/eller kærlighed til det italienske køkken, som skal drive restauranterne med opbakning fra hans team.

”Vi har to gange udsat vores et års fødselsdagsfest, da vi naturligvis følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer. I stedet har vi lavet nogle attraktive tilbud, som vores trofaste kunder har taget imod i stor stil.

I oktober giver vi for eksempel en flaske italiensk vin med gratis, når du bestiller mindst to pizzaer – og det betyder, at der er travlhed i Pizza Hytten. Heldigvis”, siger Angelo.