Stor succes i Aalborg: Pizza Hytten åbner en ny i Reberbansgade i næste uge

Skrevet af: Michael Qureshi

Pizzakæden Pizza Hytten har for alvor ramt plet med deres autentiske italienske pizzaer.

Først indtog de Aarhus, hvor de første gang slog dørene op i Guldsmedgade i starten af 2019. Siden rykkede man til Aalborg, hvor de åbnede i juli på Boulevarden.

I 2021 kommer de til at have 11 Pizza Hytten restauranter fordelt på landsplan og altså to i Dobbelt A.

Trods et hårdt Corona-ramt år for alle landets spisesteder, så har Pizza Hytten formået at “score” aalborgensernes pizza-hjerter.

Foto: AarhusUpdate

Åbner i Aalborgs madgade

I næste uge udvider Pizza Hytten så i Aalborg, og åbner i Aalborgs store madgade på adressen Reberbansgade 13A, hvor der indtil for nyligt har været en vietnamesisk restaurant.

“Vi satser alt på, at vi åbner op inden juleaften, og vi kommer helt sikkert til at servere lækre Takeaway pizzaer til aalborgenserne i Reberbansgade og på Boulevarden mellem jul og nytår,” lyder det fra Angelo Zirafi til MigogAalborg.

Hos Pizza Hytten har man i disse Corona-tider ikke lyst til at melde en konkret åbningsdato ud for at undgå at der samler sig kø foran stedet. Så man skal i stedet holde øje på deres sociale medier eller hvis man kommer forbi, om der er åbnet op.

Men forventningen er, at det bliver inden torsdag d. 24. december.

Sådan er konceptet

Pizza Hytten er baseret på et pizzakoncept skabt af en familie fra Sicilien, som efter 25 år med egen pizzarestaurant i det sydlige Italien har bragt deres egne autentiske opskrifter med til Danmark for at give os alle en lille bid af Sicilien.

Og det har ramt danskerne direkte i smagsløgene. Også i Aalborg, hvor personalet i restauranten har kæmpet for at følge med efterspørgslen fra kunderne.

I det første leveår blev Pizza Hytten kåret som leverandør af ”Århus bedste pizza 2019” og er blevet vurderet til at være landets bedste til takeaway af Bo Bedre.

Senest har Pizza Hytten prydet forsiden af BT med overskriften ”Ny pizzakæde indtager Danmark”. Og det er nøjagtigt hvad Angelo Zirafi og resten af familien fra Sicilien gør.

Foto: Pizza Hytten

Åbner op i flere byer heriblandt København

De har nu 5 steder i Aarhus, to i Aalborg samt et sted i Randers. I 2021 kommer der yderligere et sted i Aarhus, så åbner man i København og i Horsens.

Omgivelserne er autentiske, historien er troværdig og stemningen er hyggelig. Det er imidlertid lige meget, hvis ikke smagen er i top. Og det er den.

”Nogle af hemmelighederne er en dej, der har hævet i op til 72 timer, et righoldigt udvalg af italienske råvarer og bagningen, som foregår i en gas- og brændefyret stenovn.

Det får bevisligt kunderne til at komme igen og igen. Vi har allerede rigtig mange stamkunder – og vi elsker det”, fortæller Angelo Zirafi.

Hvad: Pizza Hytten åbner nummer 2 i Aalborg
Hvor: Reberbansgade 13a, 9000 Aalborg
Hvornår: Inden juleaften