Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner steder i hele landet: Pizza Hytten klar til at åbne nummer to i Aalborg

Af Michael Qureshi

Selvom restaurationsbranchen er hårdt ramt, så er der også steder, som nyder godt af, at der bliver solgt mere Takeaway.

Det gælder blandt andet populære Pizza Hytten.

Det er uden tvivl den mest fremadstormende pizzakæde i hele landet lige nu med deres sicilianske smagsoplevelser og autentiske sydlandske stemning.

I ugens løb åbnede de deres første sted i København, og lige om lidt er det så tid til at åbne nummer to i Aalborg.

Corona-restriktionerne gjorde det svært for kæden at blive klar til åbning før jul, som det ellers var planlagt.

Men nu skal der gå meget galt, hvis de ikke slår dørene op i løbet af næste uge.

Det fortæller indehaver af Pizza Hytten-kæden Angelo Zirafi til MigogAalborg.

“Vi er meget snart klar til at åbne dørene i Reberbansgade, så aalborgenserne kan få vores pizzaer både der og på Boulevarden,” lyder det fra Angelo Zirafi til MigogAalborg.

Åbner i hele landet

Snart kan Pizza Hytten ud over den nye restaurant i København præsentere syv restauranter i Århus, to i Aalborg og restauranter i Randers, Kolding og Horsens.

Først indtog de Aarhus, hvor de første gang slog dørene op i Guldsmedgade i starten af 2019. Siden rykkede man til Aalborg, hvor de åbnede i juli på Boulevarden.

Trods et hårdt Corona-ramt år for alle landets spisesteder, så har Pizza Hytten formået at “score” aalborgensernes pizza-hjerter.

Foto: AarhusUpdate

Sådan er konceptet

Pizza Hytten er baseret på et pizzakoncept skabt af en familie fra Sicilien, som efter 25 år med egen pizzarestaurant i det sydlige Italien har bragt deres egne autentiske opskrifter med til Danmark for at give os alle en lille bid af Sicilien.

Og det har ramt danskerne direkte i smagsløgene. Også i Aalborg, hvor personalet i restauranten har kæmpet for at følge med efterspørgslen fra kunderne.

I det første leveår blev Pizza Hytten kåret som leverandør af ”Århus bedste pizza 2019” og er blevet vurderet til at være landets bedste til takeaway af Bo Bedre.

Senest har Pizza Hytten prydet forsiden af BT med overskriften ”Ny pizzakæde indtager Danmark”. Og det er nøjagtigt hvad Angelo Zirafi og resten af familien fra Sicilien gør.

Dej hæver i 72 timer

Omgivelserne er autentiske, historien er troværdig og stemningen er hyggelig. Det er imidlertid lige meget, hvis ikke smagen er i top. Og det er den.

”Nogle af hemmelighederne er en dej, der har hævet i op til 72 timer, et righoldigt udvalg af italienske råvarer og bagningen, som foregår i en gas- og brændefyret stenovn.

Det får bevisligt kunderne til at komme igen og igen. Vi har allerede rigtig mange stamkunder – og vi elsker det”, fortæller Angelo Zirafi.

Hvad: Pizza Hytten åbner nummer 2 i Aalborg
Hvor: Reberbansgade 13a, 9000 Aalborg
Hvornår: meget snart i januar