Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Billetter rives væk til Final Four: Pirates vil skabe rødt inferno

Af Michael Qureshi
Foto: Blueline Media.dk
Foto: Blueline Media.dk

Om blot 12 dage skydes et af dansk ishockey’s helt store begivenheder i gang, når Final Four afvikles her i Aalborg i Gigantium.

Final Four er pokalturneringens finalestævne, hvor semifinaler og finale spilles i samme weekend i samme arena, som vælges helt officielt som værtsby.

I år er det Aalborg, som er værter for den store begivenhed, der kommer til at trække tusindvis af ishockey-fans til byen.

Det hele går løs fredag d. 25. januar, når de to semifinaler spilles. I modsætning til DM-turneringen, hvor eksempelvis finalen spilles over syv kampe, så er det altså knald eller fald i alle kampene.

Aalborg Pirates spiller deres semifinale mod Rungsted Seier Capitals klokken 20.00 i Gigantium, og faktisk er der blot et par hundrede siddepladser tilbage til den kamp.

Sidste chance for at få en t-shirt med i billetprisen

En vigtig detalje er også, at i dag søndag d. 13. januar frem til midnat er det sidste chance for at få en rød Pirates t-shirt med i købet af billetterne. Køb billetter her.

Planen er nemlig, at man vil skabe et totalt rødt inferno i Bentax Arena, så man tydeligt kan se, hvor Pirates-fans sidder.

Det er mere delt op denne gang end normalt, da Pirates i princippet spiller på neutral grund.

“Vi har set det mange gange i USA, hvor alle fans bærer den samme trøje, og det ser helt fantastisk ud. Der er virkelig massiv interesse for billetsalget, hvor man skal skynde sig for at sikre billet.

Det vilde er faktisk, at der også er godt gang i billetsalget til selve finalen, selv om man jo ikke ved, hvem der skal spille den,” siger Thomas Bjuring, direktør for Aalborg Pirates, til MigogAalborg.

Den første semifinale om fredagen spilles 16.30 mellem Sønderjyske og Frederikshavn, så der kommer helt sikkert mange fra Frederikshavn til Aalborg.

Derefter kommer piraterne i gang mod Rungsted kl. 20.00.

Finalen spilles lørdag eftermiddag

Selve finalen spilles lørdag d. 26. januar kl. 14.30. Drømmen er nok, at det bliver rent nordjysk brag mellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks.

I det hele taget bliver der knald på i Gigantium i den weekend. For der afvikles samtidig Nordjyllands største esportevent, hvor der blandt andet er kæmpe pengepræmier på spil. Det kan du læse om her.

I den forbindelse afholdes uofficielt DM i NHL ’19, hvor de bedste danske ishockeyklubber sender en repræsentant hver for at se, hvem der er bedst på computeren.

Her kan man se, hvor fedt det ser ud, når hele arenaen bærer samme farve t-shirt.
Set til Winnipeg Jets hjemmekamp i NHL

Hvad: Final Four i Bentax Arena
Hvor: Gigantium, Aalborg
Hvornår: 25 – 26. januar 2019
Billetinfo: Køb billetter til kampene her

Del artikel