Pip pip: Lækre påskekyllinger er klækket i Aalborg

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været hårdt at komme sig over tabet af byens fastelavnsboller.
De kom, de så og de sejrede – og nu er der næsten et helt år til, at vi kan mæske os i den legendariske spise igen.
Heldigvis findes der jo også så meget andet lækkert her i verden. For eksempel fyldte påskekyllinger.
… Og det lyder vist mere makabert, end det er.
Kaj møder Kylling
I hvert fald er Penny Lane nu klar med en ny udgave af den populære kaj-kage, der kan få selv en fastelavnsbolle-entusiasts mund til at løbe i vand.
“Påskekyllingerne består af hindbær/smørcreme som den klassiske kajkage – nu blot i en påskeopgraderet version,” fortæller Jonas Hejlesen, indehaver af Penny Lane.
Påskekyllingerne koster 25 kr. og har allerede fint selskab i montren, hvor Penny Lanes Påskebolle har fået en plads.
Påskebollen, der faktisk er en efterfølger for den gammeldags fastelavnsbolle, består af en såkaldt wales-bolle, som i midten har fået selskab af lemoncurd, karameliseret ananas, flødecreme og flødeskum.
Tilbage er der vel kun at sige: Bye bye, fastelavnsbolle. We are sooooo over you.