Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pip pip: Lækre påskekyllinger er klækket i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været hårdt at komme sig over tabet af byens fastelavnsboller.

De kom, de så og de sejrede – og nu er der næsten et helt år til, at vi kan mæske os i den legendariske spise igen.

Heldigvis findes der jo også så meget andet lækkert her i verden. For eksempel fyldte påskekyllinger.

… Og det lyder vist mere makabert, end det er.

Kaj møder Kylling

I hvert fald er Penny Lane nu klar med en ny udgave af den populære kaj-kage, der kan få selv en fastelavnsbolle-entusiasts mund til at løbe i vand.

“Påskekyllingerne består af hindbær/smørcreme som den klassiske kajkage – nu blot i en påskeopgraderet version,” fortæller Jonas Hejlesen, indehaver af Penny Lane.

Påskekyllingerne koster 25 kr. og har allerede fint selskab i montren, hvor Penny Lanes Påskebolle har fået en plads.

Påskebollen, der faktisk er en efterfølger for den gammeldags fastelavnsbolle, består af en såkaldt wales-bolle, som i midten har fået selskab af lemoncurd, karameliseret ananas, flødecreme og flødeskum.

Tilbage er der vel kun at sige: Bye bye, fastelavnsbolle. We are sooooo over you.