Udsøgt tapas til særpris: Pingvin fejrer skudåret med særlige menuer
2024 er skudår, og det betyder, at vi i år får en ekstra dag foræret.
Den kan du jo passende bruge på at nyde en udsøgt middag med den eller dem, du holder allermest af torsdag den 29. februar.
I anledningen af den særlige dag har tapas-restaurant Pingvin lavet to helt særlige menuer, som du oven i købet får til ekstra skarpe priser
Få overblikket her:
En udsøgt middag i nye omgivelser
PINGVIN flyttede i 2023 ind i helt nye flotte lokaler på Stjernepladsen i Aalborg.
Dem kan du besøge på en helt særlig aften, når PINGVIN serverer en særlig Skuddag-menu, hvor du for bare 525 kr. pr. person får bobler, snacks, udsøgt verdenstapas, dessert, vin og kaffe og avec til at slutte aftenen af på.
Der er begrænsede pladser til rådighed, så det er med at slå til nu, hvis du skal forkæle dig selv og/eller den/dem du holder af med en helt særlig oplevelse.
Skuddag-menu på PINGVIN
– 1 glas bobler og snacks ved ankomst.
– Tunmousse med bagt tomat og dild mayo.
– Kartoffel-porresuppe med trøffelolie og jordskokkechips.
– Risotto tilsmagt med parmesan og serveret med syltede bøgehatte.
– Carpaccio af okseinderlår med trøffelmayo og balsamico marinerede svampe.
– Braiseret svinekæbe på bund af æblekompot med timian.
– Crispy Chicken med BBQ dip.
– Brownie med marinerede bær.
– Klassisk fransk creme brulee
– Æblegrød med knas og vaniljecreme
– 2 glas vin
– Kaffe og Avec
Lækker tapas to go for to
Er du mere til en middag i hjemlige omgivelser, hvor du helt selv bestemmer om du indtager middagen ved spisebordet, i joggingbukser eller under dynen, så skal du tage et kig på PINGVIN’s helt særlige skuddagsboks.
For bare 250 kr. får du seks lækre tapas-anretninger inkl. dessert, salat, brød og smør – og der er nok til to personer!
PINGVIN har også sørget for, at du kan købe en flaske bobler, rød- eller hvidvin til din boks for kun 80 kr. ekstra (330 kr. i alt).
Skuddagsboksen kan afhentes fra kl. 11 og helt frem til kl. 16.30
Skuddagsboks
– Serrano, cornichons & trøffelmayo
– Marineret tigerrejer med hvidløgsmayo
– Chorizo med grillet løg
– Peberpaté med chutney
– Gammelknas ost med kompot
– Mazarinkage med karamel & hvid chokoladedrys
– Salat, brød & smør