Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe succes i København: Nu åbner Pincho Nation i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Pincho Nation
Foto: Pincho Nation

I slutningen af marts kunne vi afsløre, at det svenske restaurantkoncept Pincho Nation snart ville åbne en restaurant i Aalborg.

Og nu er der nyt om restaurantkæden, der har haft en stærk vækst i Sverige siden lanceringen i 2012.

Pincho Nation, der er kendt for sit cirkusinspirerede koncept, åbner deres første restaurant i Aalborg inden længe. Det meddeler de i en pressemeddelelse.

Her åbner Pincho Nation

Det forventes, at dørene til den nye restaurant slås op i september, og allerede nu kan interesserede skrive sig op, så man allerede inden åbning kan bestille bord.

Den nye Pincho Nation kommer til at ligge på hjørnet af Ved Stranden og Jomfru Ane Gade (det gamle Red Light), og det bliver den tredje restaurant i Danmark.

De to andre ligger i København, mens de øvrige restauranter ligger i Norge og Finland samt Sverige, hvor Pincho Nation konceptet kommer fra.

Kæmpe succes i København: Nu åbner Pincho Nation i Aalborg
Flemming Christophersen

En anderledes restaurantoplevelse

Restauranten i Aalborg er den første i Danmark uden for København, og Pincho Nation glæder sig til at tilbyde aalborgenserne en anderledes restaurantoplevelse.

Maden serveres som tapasretter, og menukortet er et gastronomisk udvalg fra hele verden. Stemningen og indretningen er inspireret af den særlige atmosfære, der er i et cirkus – for det må godt være sjovt og festligt at gå på restaurant.

Hvis du vil besøge den kommende Pincho Nation restaurant, skal du bruge din telefon, for alt det praktiske med bordreservation samt bestilling og betaling af mad og drikke foregår via Pincho-appen.

Pincho Nation forventer, at der til september bliver rift om de 120 pladser i restauranten, så der er oprettet en VIP-liste, som man kan skrive sig på. Folk på VIP-listen får adgang til at booke bord før alle andre, og der åbnes for bookning kort tid før åbningsdatoen.

”Vi glæder os vildt meget til at åbne i Aalborg. Det er en stor by med et godt restaurationsmiljø, som Pincho Nation passer godt ind i. Med stor passion for vores koncept og benhårdt arbejde, håber vi, at Pincho Nation bliver blandt aalborgensernes favoritsteder,” siger Flemming Christophersen, CEO/Partner i Pincho Nation Danmark.

Link til VIP-liste i Aalborg finder du lige her

Kæmpe succes i København: Nu åbner Pincho Nation i Aalborg

Jomfru Ane Gade under udvikling

Valget af beliggenhed vil måske overraske nogen, men hos Pincho Nation er man begejstret for, at restauranten kommer til at ligge på hjørnet af Ved Stranden og Jomfru Ane Gade. Man kender naturligvis til gadens ry og rygte, der har gjort den landskendt på godt og ondt.

Men det ændrer ikke på, at det er et sted med et stort potentiale, hvor ejere og lejere er i gang med at skabe et miljø, der appellerer bredt, og hvor der også skal være liv i dagtimerne.

Den udvikling vil Pincho Nation gerne være en del af og ser frem til samarbejdet med såvel kollegaer som med myndigheder og andre med en passion for nabolaget.

Kæmpe succes i København: Nu åbner Pincho Nation i Aalborg

”Førhen har der været et godt mix af natteliv og spisesteder, og vi kan ud fra den dialog vi allerede har haft med de andre aktører se, at der er et bredt ønske om at genskabe det mix.

Det bakker vi 100 procent op om, og vi ser åbningen af Pincho Nation som værende en del af den udvikling,” siger Flemming Christophersen.

Du finder mere info om Pincho Nation her.