Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pimp din slæde: Oplev de vildeste julebiler i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Noget af det smukkeste ved juletiden må uden tvivl juletræet, der står i sin fulde pragt med skinnende glaskugler, strålende lys, glimmer lametta og nuttede små figurer.

At dekorere et juletræ kan dog blive lidt kedeligt år efter år, og derfor er det heldigt, at der også tænkes udenfor boksen.

I stedet for at dekorere træet kunne man jo dekorere slæden (den benzin/diesel-drevne slags, ikke den med rensdyrene) og sprede julehumør direkte ude i Aalborgs gader og stræder.

Netop den tanke har organisationerne Vag Is A Lifestyle og Danske Bil-Entusiasters Organisation tænkt, og derfor holder de Juletræf for biler fredag den 10. december kl. 17.00 på Gigantiums parkeringsplads.

Det bliver vildt, kreativt og ikke mindst julet til begivenheden, når alle de pyntede biler vises frem, og det bedste af det hele er, at alle kan deltage gratis. Det gælder både, hvis man vil fremvise sin dekorerede bil, eller hvis man er med som publikum.

Montér gevirerne eller gå all-in

Én af idémændene bag arrangementet er Christoffer Rüsz, som også var med til at stifte Vag Is A Lifestyle, og han fortæller, at alle er velkomne uanset ambitionsniveau.

“Nogen går rigtig meget op i det og tager trailer med, som de pynter som et snelandskab, mens andre putter et par gevir på toppen af bilen. Det styrer man helt selv.

Vi får eksempelvis besøg af JuleLupoen, som er en meget kendt bil,” fortæller han til MigogAalborg.

Hvis du ikke allerede har mødt “JuleLupoen”, er det værd at tage til biltræffet for denne bil alene.

Det er mekanikeren Michael Klessner, der har forvandlet sin Volkswagen Lupo til intet mindre end en jule-ekplosion med lyskæder, slæde og selveste julemanden, og den har nu spredt godt humør to højtider i træk.

Har man mod på at konkurrere mod Lupoen og stille op med sin egen julebil, får man også mulighed for at vinde fede præmier sponsoreret af BilXtra, når de flottest pyntede biler kåres af et panel.

Biltræf i trygge rammer

Aalborg har tidligere været plaget af ulovlig gaderæs, når der har været biltræf, men Christoffer Rüsz understreger, at det bliver der ikke noget af her.

“Vi vil gerne vise den ordentlige bilkultur og være rollemodeller for især de unge. Det var også derfor, vi startede vores organisation,” forklarer han og tilføjer:

“Bilkulturen skal mikses op, og derfor håber vi, at mange familier vil komme forbi til en hyggelig dag.”

Julepynt og biler taler da også til de fleste børnehjerter, men mangler du lidt flere argumenter for at lokke hele familien med, kan du sælge arrangementet på julegodter.

Der vil nemlig være pandekager til børnene samt andet godt til ganen til arrangementet, hvor lokale virksomheder bl.a. står klar med kaffevogne.

Læs mere om biltræffet her.

Hvad: Juletræf for biler
Hvor: Parkeringspladsen ved Gigantium
Hvornår: Fredag den 10. december, kl. 17.00

Seneste nyt