Nybyggeri: Her kommer 95 nye lejelejligheder på Havnefronten

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Østre Havn i Aalborg har i lang tid været under udvikling, og en helt ny bydel er i opblomstring.

Det summer af liv, efter flere nybyggerier er blevet færdiggjort, og mange mennesker er flyttet ind i den nye bydel.

Nu er endnu et byggeri klar til nye beboere, da PFA og DEAS melder klar til at udleje anden etape af Havnehusene.

Havnehusene

PFA og A. Enggaard står bag opførelsen af Havnehusene, tre nye ejendomme i Aalborgs spirende bydel Østre Havn. Udlejningen af første etape begyndte i sensommeren 2017, og nu slår DEAS dørene op for udlejningen af anden etape, som rummer 95 nye lejligheder i 13 etager.

”Havnehusene er attraktivt placeret i Aalborg tæt på vandet, byen og kulturoplevelser, og anden etape ligger lige ud til Stjernepladsen, som er hjertet i den nye bydel. Vi favner en bred målgruppe med lejligheder fra et til fire værelser, og vi ser frem til at byde lejerne indenfor i dette næste kapitel af Havnehusene,” siger Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme.

Anden etape af Havnehusene byder på tagterrasser på både 4. og 7. etage, hvor ejendommens beboere kan nyde solen fra morgen til aften. De nye lejere på de øverste etager kan også se frem til en fuld panoramaudsigt over fjorden.

”Udlejningen af første etapes 72 lejligheder er næsten i mål, og særligt de 2- og 3- værelses lejligheder har været meget efterspurgte. Med anden etape ser vi frem til atter at imødekomme efterspørgslen på attraktive lejligheder i Aalborg til blandt andet de mange nye studerende,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS.

DEAS bidrager samtidig til projektet som bygherrerådgiver, så PFA sikres attraktive ejendomme, der rammer en udformning og funktionalitet, som efterspørges nu og i fremtiden.

Lejlighederne har solrige terrasser

De 95 lejeboliger er lyse med hvide vægge samt parkettrægulve. Boligerne er desuden udstyret med både køle-fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Alle beboere har adgang til de to tagterrasser på 4. og 7. etage. Her kan solen nydes fra morgen til aften – og ikke mindst være i læ for vinden ude fra fjorden.

Boligerne fås fra 1 til 4-værelses på 48-98 kvadratmeter. Der er noget for enhver alder, som både passer til den studerende, par og familier, der drømmer om at bo tæt på både vandet og byens puls.

Læs mere om havnehusene her.

Søndag d. 17. juni 2018 afholdes første åbent hus for anden etape af Havnehusene på Østre Havn. Åbent hus afholdes fra kl. 11.00 – 12.00.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.