Perfekte til familier: Nye store lejligheder tæt på midtbyen står klar

Skrevet af: Katrine Rasmussen

Foråret er over os, og i Stormgade er et nyt boligprojekt blomstret op.

Det nye boligprojekt er placeret ved Østerbro tæt på vandet og grønne arealer. Projektet byder på nyopførte lejelejligheder, der indeholder alt, hvad en familie behøver i hverdagen.

Boligerne står indflytningsklar d.1. marts og kommer til at strække sig over syv etager.

Det giver derfor mulighed for en god udsigt fra de øverste lejligheder. Der vil være etableret elevator i bygningen, og lejlighederne har en lækker altan.

Boligerne er to -og tre værelses lejligheder, og boligarealet ligger i et spænd fra 76-106 kvadratmeter.

Det er Alabu som udlejer boligerne, og de har indgået et samarbejde med danbolig Kristjansen & Partnere i Nørresundby i forbindelse med udlejningen af de 31 lejelejligheder som er beliggende på Stormgade 13-17.

Lejlighederne skaber gode rammer

Boligerne er særligt tiltænkt som familieboliger. Familieboligerne er opført, så man som familie kan få det maksimale ud af pladsen.

I lejlighederne er der sørget for, at det er muligt at installere egen vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Der er dog stadig adgang til fællesvaskeri i bygning.

På toppen af bygningen er der etableret et fællesrum, der kan benyttes af alle lejere, og er et godt opholdsrum i de kolde vintermåneder, hvor vejret ikke indbyder til at tilbringe timerne udenfor.

Det er ikke kun indenfor på Stormgade, at der er gjort ekstra ud af detaljerne. Også udenfor er der skabt gode forhold for beboerne.

Der er både cykelparkering og parkeringsmuligheder.

Området summer af liv

Er man ikke den heldige ejer af hverken cykel eller bil, så frygt ej – busserne holder tæt ved døren, og både bus og togstation ligger inden for gåafstand, hvorfra der er ruteforbindelser til hele Nordjylland.

Specielt i sommerperioden summer området omkring Stormgade af liv. Her benytter mange unge Aalborg Cable Park, hvor de står på wakeboard fra tidlig morgen til ud i de sene aftentimer.

Er man til de mere stilleliggende aktiviteter, er der flere steder lavet platforme ned til vandet, hvor der er mulighed for at nyde solen, og for de friske snuppe en tur i fjorden.

Boligerne ligger ligeledes i gåafstand til indkøb og grønne arealer. Østre Anlæg er et populært område blandt de borgere, der bor i denne del af byen, da der flere steder er bænke placeret i de grønne omgivelser, der kan danne rammen om en hyggelig dag i det fri.

Huslejen for ovenstående herligheder ligger fra 6.042 – 8.886 kroner, og er derfor specielt ideelle for familier, men også yngre par, der ønsker at tilføre deres hverdag et ekstra strejf af luksus.

Du kan se mere omkring boligerne her.

Der er åbent hus på søndag d. 18 februar fra kl. 10.00 – 12.00.

Ved nærmere information omkring lejlighederne kan danbolig Kristjansen & Partnere kontaktes på 52 700 700

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg