Perfekt til sommerferien: Nu kan du komme gratis med færgen til Egholm og Hals

Skrevet af: Michael Qureshi

For de fleste nærmer sommerferien sig med hastige skridt.

Mange vælger at blive hjemme i det danske, og så er det jo oplagt med getaways til hyggelige steder i nærområdet. Nu har Aalborg Kommune en rigtig god nyhed.

For regeringens sommerpakke har gjort, at man nu kan tilbyde alle cyklende og gående at komme gratis med færgen til Egholm eller Hals.

Det gælder fra i morgen onsdag d. 1. juli og så måneden ud.

“Hele juli måned kan du – når du er til fods eller på cykel – sejle gratis med både Egholm- og Hals-Egense færgen,” lyder det fra Aalborg Kommune.

Stegt flæsk ad libitum

Pludselig bliver det billigt at tage på roadtrip til Egholm, hvor populære Restaurant Kronborg blandt andet frister med stegt flæsk ad libitum og isbar med Nutella-is.

Der er også masser af skøn natur at nyde på Egholm, og det samme gælder Hals, som er en rigtig hyggelig by især om sommeren.

Sommerpakken fra regeringen har allerede gjort mange oplevelser billigere denne sommer. Eksempelvis kan man komme i Aalborg Zoo til halv pris, og tirsdag blev det meldt ud, at fredags-events i Karolinelund bliver halv pris.

ALL YOU CAN EAT BBQ-FESTIVAL PÅ BONE’S

MigogAalborg laver i samarbejde med Bone’s på Havnefronten i Aalborg en BBQ-festival. Spis løs af American Spareribs, Roasted chicken, Smoked Sausage, Pork belly Ribs, fries, slaw andet tilbehør og selvfølgelig dessert for kun 229 kr. (børn 99 kr.) – du kan kun opnå tilbuddet ved at bestille her