Perfekt til regnvåde sommerdage: De søde trolde har indtaget Shoppen i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

De sidste par dages sommervejr indbyder ikke ligefrem til masser af udendørsaktiviteter.

Det bliver heller ikke meget bedre den kommende tid med mørke skyer og middeltemperaturer. Derfor er det rimelig god timing, at Shoppen i City Syd skruer op for sommerferie-aktiviteter.

Helt aktuelt har de søde trolde fra den biografaktuelle film “Trolls på verdensturné” indtaget Shoppen flere steder.

Filmen fik premiere i landets biografer forleden heriblandt Nordisk Film Biografer i Shoppen ved siden af Elgiganten.

Tegnepakke og troldeområde

Ude i Shoppen lige ved indgangen ved Kochs Kaffebar har man lavet et lille fint område med de berømte trolde, som børnene og hele familien kan få et billede sammen med.

Ved butikken Børnenes Kartel kan man komme ind og hente en tegnepakke, som indeholder blandt andet en pakke gratis farvekridt, og så kan børnene sidde ude i andet Trolls-område, hvor man kan farvelægge tegningerne.

“Når man har tegnet færdigt kan man aflevere tegningerne inde i Børnenes Kartel, og så er man automatisk med i konkurrencen om et gavekort på 200 kr. til butikken,” fortæller centerchef i Shoppen, Natascha Frost.

Kreapakke og badedyr

I butikken Schou Bertelsen Sko kan man hente en kreapakke, og der kan man så sætte sig i endnu et hyggeligt indrettet område og lave små troldefigurer.

“Tager man et billede af sine kreationer på Instagram med #shoppen så deltager man også her om et gavekort om 200 kr. til Schou Bertelsen Sko,” lyder det fra Natascha Frost.

For at skabe vaskeægte sommerferie-stemning er der også blevet hængt masser af badedyr i loftet.