Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Perfekt kombination: Her kan du få en fastelavnsbolle med Toms Skildpadde

Af Emil Kjær Jørgensen

I disse dage burde vi måske omdøbe MigogAalborg til MigogFastelavnsboller, for det stikker fuldstændig af for tiden i Nordens Paris.

Der går nemlig (heldigvis) ikke en dag uden vi kan præsentere en ny variant for jer, og minsandten om vi ikke er klar til endnu en præsentation i dag.

pssst … Vil du gerne have overblikket over byens fastelavnsboller, så skal du blot klikke her, hvor vi har samlet ALT du skal vide om årets vidundere. 

I 2020 kunne Othello Bageriet første gang præsentere varianten: Fastelavnsbolle med Toms Skildpadde.

Og den er heldigvis vendt tilbage i kagemontren i år!

Som Danmarks mest solgte stykke chokolade, der hvert år tilsammen spises ca. 41 millioner af, er der vel næsten ingen tvivl om, at Othello har ramt en smagsvariant, som de fleste har lyst til at sætte tænderne i.

Smagen er rom, karamel, mørk chokolade – svøbt i en crunchy bolledej, der vel kan gøre de fleste bløde i knæene.

Perfekt kombination: Her kan du få en fastelavnsbolle med Toms Skildpadde

Du skal være hurtig

“Desværre” laver Othello Bageriet ikke 41 millioner af dem om året – men faktisk kun et meget begrænset antal.

Er du selv en skildpadde, bliver det nok derfor svært at nå at få fingrene i én af de nye vidundere.

Du kan også sætte tænderne i andre fastelavnsbolle-varianter hos Othello Bageriet. Da vi besøgte dem havde de følgende varianter:

Fastelavnsbolle med hindbær, Fastelavnsbolle med chokolade, Fætterlavnsboller (med creme), Fastelavnsbolle med skildpadde.

Du finder Othello Bageriet i Christiansgade 35.

Perfekt kombination: Her kan du få en fastelavnsbolle med Toms Skildpadde