Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Patchwork: En ældgammel teknik, der igen trender

Af Annoncør

Patchwork er en teknik, der har været kendt og brugt i rigtig mange år.

Den går ud på, at man syer stofrester sammen til et større stykke. Denne teknik har – som sagt – været kendt i rigtig mange år, men det er igen blevet en trend.

Annoncør betalt indhold leveret af Rito.dk

Selv større interiørbrands har taget teknikken til sig i deres produktion.

Det er meget normalt, at man klipper stofresterne i mange forskellige former og størrelser. I andre tilfælde er det den samme form og størrelse, der går igen, men derimod blot forskellige stofstykker, der bruges.

Det er en teknik, der gør, at man kan være kreativ og skabe noget, der er unikt, og ikke er blevet set før.

Hvad kan man lave med patchwork?

Du kan lave rigtig mange forskellige ting med patchwork. Faktisk er det næsten blot din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan lave.

Der er dog nogle ting, som det især egner sig til at lave. Hvis du har et ønske om at komme i gang med patchwork, så er det selvfølgelig oplagt, at du starter i de små.

Er det ikke noget du har arbejdet med før, er det derfor oplagt, at du starter med at lave grydelapper eller puder. Det er mindre og mere overkommelige projekter. I takt med, at du bliver bedre til at arbejde med det, er det også muligt at lave tæpper eller sengetæpper med patchwork – og skabe noget, der er rigtig flot.

Du skal dog ikke tolke dette som om, at det er begrænset til de ting, der er nævnt herover. Faktisk er det næsten kun dig egen fantasi, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre at lave med patchwork. Det handler blot om at være kreativ og prøve sig frem – slår det fejl, kan man altid starte på et nyt projekt.

Køb ind til patchwork på nettet

Hvis du har et ønske om at komme i gang med at arbejde med patchwork, så er der en række ting, der skal købes. Dette kan købes i en lang række fysiske butikker rundt omkring i landet, men det er dog klart lettest at bestille det på nettet. Ikke nok med, at det er lettest, så er der også en række andre fordele ved det.

Du kan bl.a. være helt sikker på, at der er en del penge at spare ved at købe det på nettet, i stedet for i en fysisk butik. Hvis du helst gerne vil undgå at bruge alt for mange penge på det til en start, så er det uden tvivl på nettet, at du skal handle. Her kan du være sikker på, at du ikke kommer til at betale overpris.

Det er dog ikke blot som følge af lavere priser, at du bør købe ind til patchwork på nettet. Det handler i lige så høj grad om, at du kan vælge blandt et større udvalg. Derfor er du sikker på, at du kan finde alt til patchwork hos de danske webshops, der forhandler det.