Pas på dig selv: Pernille Aalund gæster Aalborg med populært foredrag

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: pernilleaalund.com
Foto: pernilleaalund.com

Af Kathrine Larsen

Torsdag d. 20. oktober kan man opleve Pernille Aalund og Martin Bonde Mogensen tale om kroppen og sjælen, da de holder foredrag på det smukke Hotel Scheelsminde her i Aalborg.

Foredraget bliver delt op mellem de to garvede talere. Martin Bonde Mogensen lægger ud med at tale om kroppens velvære, og hvordan man behandler den bedst muligt ved at leve en sund livsstil.

Martin Bonde Mogensen er grundlægger af det kendte Kropsinstituttet, og har flere års erfaring med behandling af små og store skader.

Folk rejser langvejs fra for at blive behandlet hos ham. Han har selv tidligere været overvægtig, så han ved, hvad der skal til for at tage del i en sundere livsstil. Derudover er han forfatter af bøgerne Flere Fede Juicer, Den Fedeste Juicekur og Den Fede Faste.

Pernille Aalborg
Pernille Aalund og Martin Bonde Mogensen
Foto: PR

Pernille Aalund, som de fleste kender nok fra QTV og diverse tv-programmer, blev selv bekendt med Martin Bonde Mogensen gennem hans arbejde, og hun har selv deltaget i nogle af hans yoga-retreats.

Efter Martin Bonde Mogensens del tager Pernille Aalund over og fokuserer mere på sjælen.

”Jeg kommer til at tale om små greb for, hvordan man kan ændre på tingenes tilstand. Det liv du lever, det er det liv, du får. Hvis man drømmer om noget bedre, hvordan får man det så bedre. Hvordan kan man ændre på ulykkelighed. Der vil jeg gå ind og kigge på, hvad andre har gjort for at ændre det”, fortæller Pernille Aalund om, hvad man kan forvente af torsdag d. 20. oktober.

Pernille fortæller at responsen, hun får fra folk, er hele grunden til, hun tager ud og holder foredrag.

”Jeg oplever, det gør en kæmpe forskel. Jeg har været vidne til mirakler. Der sker så mange fantastiske ting. Men vi ser hele tiden, det er elendigheden, der sælger. På de sociale medier og i nyhederne. Det er de historier, der lever længst. Det er om hvor galt, det står til i Danmark og resten af verden. Men vi er selv herre eller kvinde over eget liv. Gennem hele livet er der potentiale til at gøre mere og blive bedre”, fortæller hun.

”Vi har et kærlighedsliv i livet, et arbejdsliv i livet, et social liv i livet, et familieliv i livet og så videre. Hvordan kan vi dreje på de her knapper og selv være med til ændre på vores liv. Jeg vil gerne være med til at bringe folk lykke og glæde ved at sætte fokus på det”, fortæller Pernille Aamund videre.

Foredraget fra Pernilles side tager udgangspunkt i hendes bogserie om taler om livet. På nuværende tidspunkt, har hun udgivet tre bøger i serien; 10 taler om kærlighed, 10 taler om at turde være sig selv og 10 taler om at slippe frygten.

”Lige nu er jeg på landevejen hele oktober måned med, og så skal jeg tilbage og fortsætte med min bogserie. Det er allerede bestemt, at der kommer en bog 4, 5 og 6 i serien.  Det bliver selvfølgelig kombineret med at komme ud i landet og møde spændende og forskellige mennesker i forskellige sammenhæng”, fortæller Pernille Aalund om, hvad næste skridt er for hende.

Arrangementet d. 20. oktober er lavet i samarbejde med Scheelsminde, og man vil desuden også kunne deltage i spisning, hvis man dog vel og mærke har købt billet med spisning inkluderet.

For billet-info klik her

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.