ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spillere kommer på flyet: DAT og Aalborg Håndbold indgår stort partnerskab

Af Michael Qureshi

Året starter godt for Aalborg Håndbold, hvor de nu kan byde det danske flyselskab DAT velkommen som eksklusivpartner for resten af indeværende sæson.

DAT flyver bl.a. dagligt fra Aalborg til København og ønsker også at markere støtten til Aalborg Håndbold, der var et helt oplagt valg.

Det skriver Aalborg Håndbold i en pressemeddelelse.

“Siden vi begyndte at flyve mellem Aalborg og København, har vi gerne ville støtte lokalt.

Sammen med Aalborg Håndbold har vi fundet en god partner til at vise vores lokale engagement,” siger Jesper Rungholm, direktør i DAT.

Han tilføjer;

“Vi er måske ikke det største selskab, der flyver ud af Aalborg, men vi vil meget gerne være et selskab, der støtter lokalt.”

Engageret eksklusivpartner

I Aalborg Håndbold glæder man sig også meget over det nye samarbejde.

“Et familieejet flyselskab som DAT har meget af den samme kultur og mange ligheder med os i Aalborg Håndbold,” siger direktør Jan Larsen og fortsætter:

“Det var tydeligt ud fra de samtaler, vi har haft sammen, at de er lige så engageret, som vi er. Vi er derfor meget begejstrede for, at DAT kommer på banen som eksklusivpartner for resten af sæsonen.”

Ud over logoeksponering på trøjer og eksponering i forbindelse med hjemmekampe, har DAT igennem partnerskabet fået adgang til billetter til Aalborg Håndbolds hjemmekampe.

DAT’s passagerer kan derfor se frem til konkurrencer for at vinde disse billetter, enten på deres flyvninger eller på DATs sociale medier.

Del artikel