Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

PARKPARK uddeler 10.000 timers gratis parkering i dag

Af Michael Qureshi
Foto: Fotograf Aalborg mortenhh.dk
Foto: Fotograf Aalborg mortenhh.dk

Parkering skal være nemmere, hurtigere og billigere.

Det forsøger Aalborg-virksomheden PARKPARK at gøre noget ved med deres populære parkeringsapp, som man kan bruge de fleste steder i Aalborg.

I denne uge er PARKPARK i gavehumør, og vil fra i dag mandag den 28. maj uddele 10.000 timers gratis parkering rundt omkring i Aalborg.

Så hvis du kommer ud til din bil, og tror at du har fået en bøde eller der er placeret en ligegyldig reklame under din vinduesvisker, så kig lige en ekstra gang efter. Som vist på billedet nedenunder sætter PARKPARK blandt andet gavekort på gratis parkering på bilen.

PARKPARK uddeler 10.000 timers gratis parkering i dag

Startede i Aalborg i 2013

Det kan også være, at du er så heldig, at der lander sådan et brev med gavekort i din postkasse. Man får 100 minutters gratis parkering med gaven.

“PARKPARK startede i Aalborg tilbage i 2013 og var de første med mobilparkering i Aalborg Kommune. Vi er rigtig glade for, at mange i Aalborg bruger os, og det er lidt vores måde at give lidt tilbage til byen,” siger Jesper Lindgren adm. direktør i PARKPARK, til MigogAalborg.

Det er også en måde at vise både eksisterende samt nye kunder, at man har videreudviklet på app’en og gjort den til at være blandt landets bedste inden for parkeringapps.

“Vi lancerede tidligere på året en hel ny generation af vores parkeringsapp. For dem som ikke har prøvet den er det her muligheden for at prøve hvor hurtigt og nemt man kan parkere via vores app uden at det koster dem noget med de her gavekort.

Medarbejderne i PARKPARK arbejder ihærdigt og passioneret for at gøre PARKPARKs app endnu bedre. Den største anerkendelse vi kan give dem er at så mange som muligt gør brug af den. Så vi håber at ramme både eksisterende kunder samt helt nye, når vi uddeler 10.000 timers gratis parkering ud i Aalborg,” siger Jesper Lindgren.

PARKPARK uddeler 10.000 timers gratis parkering i dag
Direktør Jesper Lindgren i PARKPARK

Sådan man gør man med et gavekort

Er man så heldig at have fået en gave fra PARKPARK kan man lynhurtigt gøre brug af de 100 minutters parkering, man har fået tildelt.

Man sender en sms med PARKPARK (+ gavekoden på kortet) til 1220. Så får man en sms retur med et link, hvor man med få klik kan oprette en profil på PARKPARKS app og gøre brug af den gratis parkeringstid.

Er man allerede registreret hos PARKPARK, så noteres det på kontoen, at man gør brug af tilbuddet og så gives der automatisk 100 minutters parkering gratis efter nogle dage.

PARKPARK uddeler 10.000 timers gratis parkering i dag

Når du parkerer med PARKPARKs app, trykker du på den plads, du vil parkere på, starter din parkering og du kan fortsætte med din dag. Du slipper for at bruge tid og energi på at indtaste områdenummer, vælge hvor lang tid du vil parkere eller bekymre dig om at tiden løber ud.

Et entydigt fokus på PARKPARKs kernefunktion, at gøre parkering så nemt og billigt som muligt, har skabt en gnidningsfri app, hvor brugeren kan vide sig sikker på, at de er korrekt parkeret, og sikker på kun at betale for den tid, der reelt er parkeret.

Fotokredit: Fotograf Aalborg/mortenhh.dk

Del artikel

Andre læser også